.

.

Фонтан за домашни любимци, 81 унция от Неръждаема Стомана /2,4 Л, Автоматична Фонтан за Котки, Диспенсер за Вода за Кучета с Филтри, Силиконово Мат, Мисками, Звънци за К?

Фонтан за домашни любимци, 81 унция от Неръждаема Стомана /2,4 Л, Автоматична Фонтан за Котки, Диспенсер за Вода за Кучета с Филтри,

BGN 19.99

Брой продукти
На склад

【Набор от чешми за вода и мисок за хранене на домашни любимци】 на Помещение включва : 1x Чешма за вода, 1x адаптер, 1x филтър, 1x камбанка за домашни любимци, 2x купа от неръждаема стомана (8 унция), 1x силикон мат голям размер (12x19 инча)Пълен комплект за вашите домашни любимци!. 【Голям капацитет 81 унция /2,4 л】YAYOU пет water fountain може да съхранява до 2,4 литра (81 грама) вода едновременно, идеален за малки и средни кучета и всички котки.Голям капацитет гарантира, че вашият домашен любимец ще може да пие вода от фонтана до 1 месец, а няколко домашни любимци - до 2 седмици. дизайнът с посока на пиене на 360 ° е идеална за множество домашни животни. 【3 различни потока на вода】3 различни режима на пиене, цветен водопад, цветен балон и нежен фонтан за котки, кучета и птици. 360 градуса многопосочен водопад за множество домашни животни.Течаща вода-подходящият домашен любимец да се пие повече вода. 【Хранително-вкусовата материал и 4-степенна система циркулира филтриране】 Нашият фонтан за вода за домашни любимци, произведени от хранително-материал, полипропиленова смола, която не съдържа BPA, тава от неръждаема стомана 304, е трайна за използване, поддържа безопасна и чиста вода за вашите домашни любимци. 4 ефективно филтриране за осигуряване на домашни животни здрави, свежи и обогащенным кислород водопад, който може да поеме вълна и отпадъци, намаляване на водата и премахване на неприятните миризми. 【Сверхшумный помпа с ниска консумация на енергия】 Обновен сверхшумный помпа (.

Други функции

Най-добри сделки