.

.

Wecoe Златна Корона за жени, Диадема от Планински Кристал, Короната в стил барок, Диадеми и Корони, за Именинниц, Диадеми и Короната от Планински Кристал, Crown Принцеса, ?

Wecoe Златна Корона за жени, Диадема от Планински Кристал, Короната в стил барок, Диадеми и Корони, за Именинниц, Диадеми и Короната от Планински

BGN 8.53

Брой продукти
На склад

?Във ВСИЧКИ СЛУЧАИ НА ЖИВОТА си : Изискана короната, която не можете да пропуснете!Уникален стил барок, ви издадат в тълпата на вашите бележити дни, като сватби, рождени дни, абитуриентски бал, рожден ден, cosplay, фотография и т Също са чудесен избор за подарък на приятели, сестри, дъщери, майки, съпруги!. ? Изящна изработка : ослепителна тиара ръчно украсена с кристални кристали с различен размер, които са блестящи като звезди, уникален класически вид, привлекателен и изискан.Висококачествен гальванический сплав има добър блясък, устойчив на корозия и не оставя усещане пластмаса. ? Интимен дизайн : пакет с фиби за коса, които помагат на короната остане в главата.Елегантен резбовани короната на подходящо тегло, удобна в чорап. ? Размер : диадема за жени и момичета, с размери около 6,2x3,0 инча (като на снимките), подходящ както за възрастни жени, така и за по-големи момичета.Идеална короната за всякакви прически. ? ВАШАТА ПОКУПКА е ОСИГУРЕНА за : Wecoe се стреми да бъде нещо повече от просто производител на качествени продукти.Ние се стараем да направим така, че нашите клиенти са останали доволни от покупката си.Ако имате някакви проблеми със стока или сте недоволни от поръчате, свържете се с нас, за да получите най-добрите решения.

Други функции

Най-добри сделки