.

.

9 Бр., Косата За деца, Цветни Опашка, Косата гумени ленти, Натрупване на Опашки, Синтетични изкуствена коса Рейнбоу Цвят, Блестящ Сплетен на Перука за Жени, Деца, Моми?

9 Бр., Косата За деца, Цветни Опашка, Косата гумени ленти, Натрупване на Опашки, Синтетични изкуствена коса Рейнбоу Цвят,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

? Предпоставка включва в себе си : Вие ще получите 9 цветни косичек за коса и набор от заколок за коса от 14 теми, богат стил и достатъчно количество за задоволяване на различни нужди в плетении коса и одевании ? Изискан дизайн : Тези цветни щипки за удължаване на косата с фантастични елементи, всяка шнола за коса разширения придружени от красива обстановка, има съответствие, миди, снежинки, уникален дизайн за различните стилове на обличане, перука цветовете на дъгата, спокоен и жив, да е вашата дъщеря се открои в тълпата. ? Висококачествени материали : Разноцветни опашка за коса разширения за момичета, изработени от висококачествени синтетични влакна и меките гумени ленти, не спутываются и не сменяне на перата, достатъчно здрав за по-дълга употреба. Ярки цветове, не изчезват, тези аксесоари за стайлинг на коса ще направят детски косата по-блестяща и чаровен, жив и красиви в тълпата. ? Лесна употреба : Всяка оплетка косата е оборудвано с еластична лента за коса, лесно се закрепва на косата, не са необходими допълнителни аксесоари за коса, и ги лесно се разтварят, те са по-добри от първия тип скоба.Дължина наращенных на косата е около 17 сантиметра, това е достатъчно, за да можете да отрежа косата по своята дължина, подходящ за гъсти, тънки, дълги, къси, къдрава или права коса, идеален за ежедневно носене. ?Широко приложение : Щипки за удължаване на косата, за децата са подходящи за носене в повечето официални и неофициални поводи като абитуриентски, сбогом, танцови представления, партита по повод рождения ден, тематични партита, празнични тържества и др.Чудесен подарък за малките момичета, юноши, деца и т.

Други функции

Най-добри сделки