.

.

VOLDAX Електрически Нож За Подрязване на Копита с 6 Остриета режещи инструменти за Копитата на Кравите Инструмент За Ремонт на Конски Крака за Подстригване на копита ?

VOLDAX Електрически Нож За Подрязване на Копита с 6 Остриета режещи инструменти за Копитата на Кравите Инструмент За Ремонт

BGN 140.64

Брой продукти
На склад

Трайни, висококачествени материали остриета, изработени от алуминиева сплав, издръжлива и може да се използва в продължение на дълго времеТой е безопасен за използване и предотвратява нежелани щети на домашния добитък по време на резитба.Широк спектър на приложение, се използва за подрязване на краката и копитата на мулета, овце, едър рогат добитък и коне.Лекотата на използване, остър нож и бърз ремонт на копита, добър ефект в комбинация с хеликоптера на копита.Той е лесен за инсталиране и съдържа съответните аксесоари и ръководство за ваше удобство.Параметри : Тип на продукта : Плоча за подрязване на копита Материал : Алуминиева сплав Тегло : приблизително 392 г / 13,8 унция Размер : прибл. 12 см / 4,7 Неприложим : Овце, говеда, коне и друг добитък Списък на опаковката : 1 х Табела за подрязване на копита 1 х Ръководство за потребителя 1 х Шестостенния ключ Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Други функции

Item Type:
Hoof Trimming Plate
Material:
Aluminum Alloy
Weight:
Approx. 392g / 13.8oz
Size:
Approx. 12cm / 4.7in
Application:
Sheep, cattle, horses and other livestock
Package List:
1 x Hoof Trimming Plate1 x Manual 1 x Hex Wrench
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.
Най-добри сделки