.

.

INOOMP 1 бр. Дръжка с кука, Дръжка за Гири, Аксесоари За Упражнения, Эспандеры За Фитнес, Дръжка за Напрежение на Рамената, Планина за Обучение на Въжето, Дръжки За Упраж?

INOOMP 1 бр. Дръжка с кука, Дръжка за Гири, Аксесоари За Упражнения, Эспандеры За Фитнес, Дръжка за Напрежение на Рамената, Планина за Обучение

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

стоманени, TPR ГУМЕНИ СПОРТНИ ЛЕНТИ - Въпреки простотата на дизайна, те са много практични, когато се използва.РЪКОХВАТКА за тренировка-носеща способност, най-добър ефект на тренировка. Закопчалка за симулатори-тя може да се прикрепя към повечето спортни системи за многократни тренировки.Дръжка за теглене на рамената.Дръжки за фитнес кабел-Тази дръжка за фитнес-мряна е лека, лесно и удобно за носене и съхранение.АКСЕСОАРИ за фитнес - добър подарък за вашето семейство, приятели, работници и фитнес ентусиасти.И те ще искат това.Осъществяване на Списък 1 x дръжка за фитнес Характеристики -Размер : Около 14,00 X13,00 X3,50 см / 5,50 X5,11 X1 Дръжка за упражнения. -Материал : стомана, ръкохватка гимнастической на щанга за трицепс TPR Цвят : както е показано на закрепени към могилата, за макари - Изработени от материали, устойчиви и практична Ръкохватка за силови тренировки. - Въпреки простотата на дизайна си, тя е много практична при използване на дръжки за тренировка. - Лесно се инсталира и е отстранена, лесни за употреба аксесоари за физически упражнения. - Много подходящ за използване у дома или в салона с телевизор, бюро и стена. - за различни упражнения за изграждане на сила, чиято бицепс, трицепс, преса, гърба, раменете. Cable ръкохватки на тренажор.Информация за стоки Дръжка за тренажор Това ще ви даде фигура отлична форма.дръжки за фитнес с високо натоварване - отличен треньор за вас.Ръкохватка за дърпане на щанга, Предназначена за укрепване на мускулите на гърдите, трицепс, бицепс, рамене и т., Дръжки за тренировка на Тази ръкохватка за силовите упражнения е изработена от висококачествена стомана и материали TPR за трайно и устойчиво използване.

Други функции

Най-добри сделки