.

.

интерхаса! Опаковка сапун Монтиране на стена, Захранващи дезинфектант за ръце 800 мл Ръчна Помпа Опаковка Сапун Диспенсер за Хартиени Кърпи Монтиране на стена, лепи?

интерхаса! Опаковка сапун Монтиране на стена, Захранващи дезинфектант за ръце 800 мл Ръчна Помпа Опаковка Сапун Диспенсер за Хартиени

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

【Лъскав опаковка сапун за ръце】-Този опаковка сапун за стенен монтаж е направен от здрав ABS-пластмасаМодерен и елегантен дизайн го прави прекрасен декор за баня. 【Течност и гел】- Тази опаковка е с капацитет от 800 мл. Подчертае 0,8 ~ 1 мл от време, за да се намали количеството на отпадъците.Подходящ за повечето ситни, универсалните марки течен вливат в гел и сапун.Удобен размер и дозируется до 1000 пъти за една превръзка, което го прави икономичен в използването. 【Здрав материал ABS】- Този титуляр за хартиени кърпи за ръце е изработен от удароустойчив ABS-пластмаса, че е здрава за по-дълга употреба.Подходящ е както за търговски, така и за домашна употреба. 【ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ】- Тези търговски дозатори за хартиени кърпи могат да се настанят до 200 хартиени кърпи.Подходящ за обикновени хартиени кърпи дължина в рамките на 25 см / 9,85 инча. 【Стенен монтаж и лесна инсталация】- Този титуляр за хартиени кърпи за ръце, предназначен за монтиране на стена за спестяване на място и икономичност. оборудван с ключ за заключване. 【Лъскав опаковка сапун за ръце】-Този опаковка сапун за стенен монтаж е направен от здрав ABS-пластмаса.Модерен и елегантен дизайн го прави прекрасен декор за баня. 【Течност и гел】- Тази опаковка е с капацитет от 800 мл. Подчертае 0,8 ~ 1 мл от време, за да се намали количеството на отпадъците.Подходящ за повечето ситни, универсалните марки течен вливат в гел и сапун.Удобен размер и дозируется до 1000 пъти за една превръзка, което го прави икономичен в използването. 【Здрав материал ABS】- Този титуляр за хартиени кърпи за ръце е изработен от удароустойчив ABS-пластмаса, че е здрава за по-дълга употреба.Подходящ е както за търговски, така и за домашна употреба. 【ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ】- Тези търговски дозатори за хартиени кърпи могат да се настанят до 200 хартиени кърпи.Подходящ за обикновени хартиени кърпи дължина в рамките на 25 см / 9,85 инча. 【Стенен монтаж и лесна инсталация】- Този титуляр за хартиени кърпи за ръце, предназначен за монтиране на стена за спестяване на място и икономичност. оборудван с ключ за заключване.Опаковка за сапун и хартиени кърпи.

Други функции

Най-добри сделки