.

.

Шлайфане кръг за десктоп wheelhead машини 6 Инча и Метална четка с оправкой 1/2 , Шлайфане кръг от силициев карбид с шкурка 60 за десктоп wheelhead машини за Почистване на трени?

Шлайфане кръг за десктоп wheelhead машини 6 Инча и Метална четка с оправкой 1/2 , Шлайфане кръг от силициев карбид с шкурка 60 за десктоп

BGN 13.99

Брой продукти
На склад

【Подобряване на качеството на】 : Шлайфане кръг е изработен от зелен силициев карбид, притежава висока твърдост, издръжливост и устойчивост на износване; Кръгла четка е изработена от висококачествена тел от въглеродна стомана, добра издръжливост за отстраняване на леки чеп и боиРавномерен баланс осигурява плавна работа. 【Многофункционален】 : Комплект шлифовъчни кръгове за десктоп wheelhead машини и телени зъби е предназначен за почистване на висока точност на кантове и повърхности, шлифоване, премахване на ръжда и полиране. 【Стандартен размер за десктоп wheelhead машини】 : Стандартен размер на дупки в оправке 1/2 " е подходящ за повечето маркови 6-инчови десктоп машини и работни маси.(Моля, носете всички приложими средства за безопасност при използване на колелата). 【Широко приложение】 : Подходящ за повечето инструменти от цветни метали, като тренировки, ножове, ножове, остриета и метали, като алуминий, мед, титан, карбид, неръждаема стомана и т. 【Опаковка включва】 : 1 бр x 6-инчов шлайфане кръг от силициев карбид с шкурка 60, 1 бр. x 6 инча на 0,008-инчови четка от тънка вълнообразна тел.Чудесен шлайфане колело комплект за вашия десктоп wheelhead машини.

Други функции

Най-добри сделки