.

.

HPRJ 10 бр. Очила за моста на носа, Рамки за подкрепа на носа, Метална Бескаркасная Оптични Рамки, Скоба за моста на носа, Аксесоари за ремонт точки (Цвят: златен)

HPRJ 10 бр. Очила за моста на носа, Рамки за подкрепа на носа, Метална Бескаркасная Оптични Рамки, Скоба за моста на носа, Аксесоари за

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Здрав материал】 е Изработена от метален материал, здрава и с дълъг срок на служба 【Широко приложение】 Подходящ за очила за четене без рамки, очила за късогледство без рамки и декоративни очила без рамки. 【Обхват】 Е подходящ за ремонт на стари очила и подмяна на износени или повредени части за ремонт на очила. 【Лесна инсталация】 Лесен монтаж, устойчивостта цвят и ергономичен дизайн. 【Следпродажбено обслужване 】 Ако имате някакви въпроси.Моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа. 【Здрав материал】 е Изработена от метален материал, здрава и с дълъг срок на служба. 【Широко приложение】 Подходящ за очила за четене без рамки, очила за късогледство без рамки и декоративни очила без рамки. 【Обхват】 Е подходящ за ремонт на стари очила и подмяна на износени или повредени части за ремонт на очила. 【Лесна инсталация】 Лесен монтаж, устойчивостта цвят и ергономичен дизайн. 【Следпродажбено обслужване 】 Ако имате някакви въпроси.Моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 hours.Name : Титуляр за моста на носа за очила Материал : метал Размер : 14 см /5,7 инча, 32,7 мм x 19,4 мм/1,3x0,76 Цвят : черен, тъмно-сив, сребърен, златен Произход : Китай Помещение и включва : 10 комплекта = 10 чифта метални дужек + 10 бр. дължи На различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж.

Други функции

Най-добри сделки