.

.

Спортен сутиен, върховете бански костюми за жени, жена най-бикини от дантела, топ за гмуркане с ефект повдигащ, бикини с бретельками в ретро стил топ с високо деколт?

Спортен сутиен, върховете бански костюми за жени, жена най-бикини от дантела, топ за гмуркане с ефект повдигащ, бикини с бретельками

BGN 4.04

Брой продукти
На склад

100% ПолиестерПроизведено в САЩ и е бил внесен.Закопчалката на бутона. Доставка 7-15 дни.Секси топ за къпане е изработен от висококачествен материал, еластичен, мек и удобен.Перфектна за партита с шнорхел, тропическа ваканция, лято, летни почивки с високо качество.По-дебела лента и допълнителна длъжен на гърба ви придават привлекателност.Тя няма да падат.Много елегантен дизайн, без предразсъдъци.Осъществяване съдържание 1 Х бикини-топ в долната част на комплекта не е включена.Има пет размер на този бански костюм S-XXL. моля, изберете подходящ размер в съответствие със следните подробни измервания на размера.Зелен топ бикини повдигащ с регулируема завязкой на врата и закопчалка на кука отзад, мек сутиен, повдигащ осигурява максимална подкрепа. върховете за плуване в стил ретро и винтидж може да е невероятно се комбинира с всеки ваш бикини или плавками или просто с дънки.Спортен сутиен, бански костюми, потници за жени, Дамски топ бикини от дантела, топ за гмуркане с ефект повдигащ, най-бикини с бретельками в ретро стил, най-бикини с висока врата, описание на продукта : Пол : Женски Сезон : лято Причина за : всеки ден, басейна, морето Материал : полиестер, Украса : полиестер подплата : Да, Дължина на дрехите : обикновена, тип дизайн : принт, стил : секси, всекидневни Помещение включва : 1 предмет, топ за гмуркане (с подплата на гърдите) Забележка : Моля, сравнете размерите на детайли с вашите, преди покупка!!!Цветовете могат да се различават малко в зависимост от настройките на компютъра и монитора, моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване, благодаря ви (на всички измервания в см. и имайте предвид, че на 1 см = с 0.

Други функции

Най-добри сделки