.

.

Инструмент за очна линия MERIGLARE, Преносими Шаблони за очна линия, на Помощни Средства За грим, Многофункционален Инструмент За грим на очите, Инструменти за очна лин?

Инструмент за очна линия MERIGLARE, Преносими Шаблони за очна линия, на Помощни Средства За грим, Многофункционален Инструмент

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Материал】 : за многократна употреба инструмент за очна линия на очите е изработен от силиконов материал, мек и еластичен, лесен за почистване 【Малък и преносим】 : "бисквитка катер" възглавнички за очна линия на очите, размер 6,9 см x 5 см /2,72 инча x 1,97 инча, малки и удобни за съхранение и пренасяне. 【Трябва да】 : очна линия с всяка една фитил, чудесен инструмент за грим за начинаещи, за да придадат на очите очарователен грим.Подходящ за професионална употреба и за домашна употреба. 【Функция】 : Накладки за мигли ще ви помогне лесно и бързо завършване на процеса на нанасяне на молив за очи, вежди, сенки за очи, мигли и грим. 【Шаблони за очна линия на очите】 : силикон шаблони за грим на очите, сладки и красиви.Това е много удобно и лесно за употреба.Отговаря на вашите нужди в създаването на красиви образи.Описание : - 【Шаблони за очна линия на очите】 : силикон шаблони за грим на очите, сладки и красиви.Това е много удобно и лесно за употреба.Отговаря на вашите нужди в създаването на красиви образи. - 【Материал】 : за многократна употреба инструмент за очна линия на очите е изработен от силиконов материал, мек и еластичен, лесен за почистване. - 【Функция】 : Защитно фолио за мигли ще ви помогне лесно и бързо завършване на процеса на нанасяне на молив за очи, вежди, сенки за очи, мигли и грим. - 【Малък и преносим】 : "бисквитка катер" възглавнички за очна линия на очите, размер 6,9 см x 5 см / 2,72 инча x 1,97 инча, малки и удобни за съхранение и пренасяне. - 【Трябва да】 : очна линия с всяка една фитил, чудесен инструмент за грим за начинаещи, за да придадат на очите очарователен грим.Подходящ за професионална употреба и за домашна употреба.Спецификация : Материал : силикон Таблица с размер : 6,9 см x 5 см /2,72 инча x 1,97 инча Опаковка включва : 1x Шаблони за очна линия на очите Забележка : Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

Други функции

- Material:
silicone
Size Chart:
6.9cmx5cm/2.72inchx1.97inch:
Package Includes:
1x Eyeliner Stencils:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
Най-добри сделки