.

.

Жичен Детска Мишката NYIEFADA със Странични бутони, Програмируем Ергономичен акцент за палеца -машина за висока точност сензор от 10 000 Точки на инч, 10 бутона /Мигаща Ети?

Жичен Детска Мишката NYIEFADA със Странични бутони, Програмируем Ергономичен акцент за палеца -машина за висока точност сензор от 10 000 Точки

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Разделителна способност до 12000 точки на инч има 6 нива, за да се опрости управлението в зависимост от вашите нужди по обогатяване на необичайна среда игриПротивоскользящее скрол колело и продължително натискане може да се подобри използваемостта. 14 цвята с пульсирующими ефекти ви позволяват да превключвате случайни промени осветление за създаване на великолепната игра на атмосферата.Ергономичен дизайн, ще ви осигури пълен контрол и по-удобен захват. 12 000 dpi предоставят точни и бързи удари в играта.Звукова превключвател със срок на служба на около 20 милиона кликвания. 10 програмируеми бутони ви придават по-голямо разнообразие.Гуманизированный дизайн с извита повърхност за по-удобно захващане. 16,8 милиона адаптивни цветове RGB.Тази игра мишка G10 поддържа Windows XP, Vista, Windows 7 и Windows 11. Се адаптира за лаптоп, PC, преносими компютри, Macbook и така нататък.Тази детска мишката осигурява 14 светлинни ефекти.Натиснете бутона за лампи отгоре, и led RGB ще се промени, той ще започне да мига или в статично състояние на случаен принцип обесцветится.Cellular облегалка и среден валяк светят заедно, ако не ви трябва светлина, просто изключете го чрез заявление. [Жични програмируеми мишка] Настройте бутона в зависимост от предпочитанията си за по-персонализирана на геймплея, с възможност за създаване на макро и ecu клавиш за получаване на предимства в играта.Бутон "Огън" е кулминацията сред 10 бутони. [Висока инжекция мишка с резолюция от 12000 точки на инч] Оптичен сензор осигурява бърза корекция на чувствителност с помощта на специални бутони DPI (с възможност за препрограмиране) на 6 нива в диапазона от 800 до 12000 точки на инч.Насладете се на изключителна прецизност в своите игри. [Потребителски RGB подсветка] Благодарение на вграден цветен профили RGB, за подпомагане на 16,8 милиона цвята, можете да изберете желания ефект на светлината или дори изключване на отбелязването в зависимост от вашите предпочитания.Индикатори временно выключатся по време на хибернация на мишката. [Трайни механични бутони] Детска мишка предназначена за издръжливост и могат да издържат до 20 милиона докосвания.Точност ръководят сензор и микропереключатели играта клас осигуряват изключителна скорост на реакция, което ви дава още по-голямо предимство пред конкурентите.

Други функции

Най-добри сделки