.

.

GUJUSU Колие с Лапой От Сребро 925 Проба, Колие с Сердцебиением, Колие с Отпечатък от Лапа, Колие с Отложено във формата на Кучешки Котки, Колие с отложено във формата на ?

GUJUSU Колие с Лапой От Сребро 925 Проба, Колие с Сердцебиением, Колие с Отпечатък от Лапа, Колие с Отложено във формата на Кучешки Котки,

BGN 41.80

Брой продукти
На склад

【КОНЦЕПЦИЯ】 Куче и котка - прекрасни приятели на човека, и те винаги следват с нас и ни съпровождатКолие с отложено във формата на сърца лапи - идеалният подарък за любител на домашни животни.Дайте на вашия любим човек колие с отпечатък от лапа, така че той може да носи в себе си спомен за своя скъп собачке, където и да отиде. 【Материал колиета с сердцебиением】 Колие от сребро S925 проба с принтом котешки кучешки лапи за жени гипоаллергенно, не съдържа никел и олово.Колие "Кученце" удобно и лесно в чорап, сребърно колие "крава" е подходящ почти за всички типове чувствителна кожа. 【Размер на обеци с домашен любимец принтом】 Размер колиета с сердцебиением куче е 1,26 инча * 0,47 инча.Дължина на веригата с принтом лапи е 18 + 2 инча, удлинительная здрава верига Rolo с обков от ноктите на омар, можете да персонализирате колие за домашни любимци на най-подходящата дължина за себе си. 【Бижута подарък с отпечатък от лапа】 Сребърно колие с отложено във формата на ударите на сърцето на лапи за жени се предлага с подарък скоростна GUJUSU jewelry.Колие с принтом кучешки лапи - чудесен подарък за баба домашни любимци, съпруги, дъщери, майки, сестри, приятелки и т. Подходящ Ден на майката, рожден ден, Свети Валентин, Коледа, празник, годишнина, выпускному или всеки специален повод за изненада. 【УСЛУГА ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】 Вашето удовлетворение е нашата цел на услугата.Ние се стремим да ви предоставим по-добри услуги и модни стоки са с високо качество.Ако имате някакви опасения за бижута за животни от сребро с сердцебиением и отпечатък от лапа, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Колие с сердцебиением лапи, бижу бижу за животни, Спецификация : колие с сердцебиением лапи от сребро S925 проби, Размер : 1,26 инча * 0,47 инча, дължина на веригата : 18 инча + 2 инча, регулируема верижка за всички вас.Какво Получавате?1x Колие с сердцебиением лапи 1x подарък кутия за бижута изделий1 x Чиста салфеткабольшое за обслужване на клиенти Обслужване на бижута : 1. Избягвайте контакт с вредни химични вещества. Сложете го в кутия, не се пускат на едно. Опитайте се да избегне удара. Моля, избършете сребърна чиста кърпа.Топъл съвет : Бижута от сребро трябва да се съхраняват отделно, за да не търкат срещу един за друг и не предизвиква малки драскотини.

Други функции

Най-добри сделки