.

.

Skbra Натурален Спрей за Постоянен епилация - Skbra крем за епилация на пубиса, Пяна За премахване на космите от пчелен восък, Нежна Пяна за премахване на космите от пчел?

Skbra Натурален Спрей за Постоянен епилация - Skbra крем за епилация на пубиса, Пяна За премахване на космите от пчелен восък,

BGN 5.93

Брой продукти
На склад

【Бързо и ефективно премахване на коса】 Просто пръскане и нанасяне, което осигурява лесно премахване на нежеланото окосмяване се дължи на няколко прости стъпки, с видими резултати в рамките на 10 минутиБезболезнено премахва нежеланото окосмяване по-дълбоко, отколкото при бръснене. 【Лесна употреба】 В състава на тази най-новата пяна-спрей за безболезнена епилация включва висококачествени съставки, които разрушават структурата на нежелани косми, оставяйки ви с чиста кожа. 【Естествено потискане на растежа на косата】 по Естествен начин премахва космените фоликули, блокира хранителни вещества за растежа и забавя растежа на косъма, и възстановява хранителни вещества за косата и прави кожата по-еластична. 【Естествеността и гладкост】 Спрей за премахване на косата Skbra е предназначен за дълбоко епилация е по-близо до корените си, в резултат на което кожата става по-гладка, с по-дълъг срок. 【Е подходящ за всички части на тялото】 Натурален спрей за перманентната епилация Skbra Подходящ за използване на ръцете, мишниците, краката, гърдите, интимни части и по друга линия бикини. Премахването на косата : прониква дълбоко в кожата, омекотява корените на косата, веднага премахва косми и ефективно премахва проблема косопад. Забавя се растежа на косата : Леко прониква в кожата, забавя скоростта на растеж и свива порите. Няколко области на приложение : Спрей за премахване на коса е подходяща за лицето, ръцете, краката, гърба, подмишниците, което прави кожата копринено гладка.Начин на употреба : 1. първо изтрийте средство за депилация area2.Be задължително разклатете добре флакона преди да нанесете распыления3. Равномерно спрей спрей на площ от отстраняване на волос4.Моля, търпеливо изчакайте около 5 минути, след распыл-ния 5.Избършете с кърпа или хартия, по посока на растежа на косата.Параметри : Тип на продукта : Спрей за постоянен епилация Skbra Natural Обем на опаковката : 100 мл Съхранение : да се Съхранява на хладно и сухо място, Стенна : 1/2/3 бр. x спрей за постоянен епилация Skbra Natural.

Други функции

Най-добри сделки