.

.

wsiiroon Led Налобный лампа, Акумулаторна батерия 2 бр. - главоболие фенер с широк лъч 230 ° за челото и шията с 4 режима на осветление, водоустойчиви супер Ярък Налобный фен?

wsiiroon Led Налобный лампа, Акумулаторна батерия 2 бр. - главоболие фенер с широк лъч 230 ° за челото и шията с 4 режима на осветление,

BGN 16.66

Брой продукти
На склад

С първото кликване, за да включите фаро и промяна на режима на осветлението, до последната (петата) щракване на мишката, за да изключите светлината;Когато изключите мозъка светлина, отгоре се появява дизайн флуоресцентна лампа.Супер ярка : 500 lm. Режим на осветяване : - Висок / нисък/ ефекта на светлинни /led режим.Време за зареждане : 3.Работно време : 3,5-5,5 часа.Тегло : 2,11 грама, Размер : 2.4 Водоустойчив по стандарт IPX45 : Защитен от пръски вода. широкоъгълен led лъч с мощност 500 лумена осигурява зрителен ъгъл 230 градуса;.Дизайн на шийния ръба и фарове с сигналната светлина;.Лекота на работа и смяна на 4 режима на хранене на един бутон;.Трайно и растягивающееся лента за глава, може да се побере под всяка размер на главата;.Налобный фенер малък и лек, лесен за носене;.Приложим за различни сценарии, като джогинг, къмпинг, туризъм, риболов, каране на велосипед, разходки на кучета, четене, почивка на открито, извънредни ситуации и др;.Налобный фенер е снабден с USB-кабел за трансфер на данни.Скорост на зареждане интерфейс Type-C по-висока от тази на обикновения интерфейс USB.Може да се използва с други общи преносими устройства за захранване, като например компютър, лаптоп, зарядно за кола, стенно зарядно устройство и мобилен банка хранене.Налобный фенер е снабден с вградена акумулаторна батерия с капацитет от 1500 mah.След 3 часа зареждане, тя може да работи в различни режими на работа в продължение на 3,5-5,5 часа.При зареждане индикатор ще започне да мига в червено; при пълно зареждане индикатор ще започне да мига в зелено.Led фарове, изчислени за по-дълъг живот.Степен на защита IP45 означава, че той е защитен срещу пръски вода от всички страни.Всеки път, когато нямаш походный налобный фенер на открито, не трябва да се безпокоите, че внезапно вали дъжд или сняг. ?【НЕЩО, което трябва да знаете】 : За главния фенер просто натиснете бутона на захранването, за да промените режима на осветление и включване / изключване на светлината.Последният клик може да изключите светлината с помощта на проекти флуоресцентна лампа. ?【USB АКУМУЛАТОРНА БАТЕРИЯ. ?【4 режима на осветление】 : акумулаторна светодиодна светлина има 4 режим на осветление : COB High Mode, COB Low Mode, Strobe Mode и LED Mode.Във всеки друг режим, натиснете бутона за Включване / изключване, за промяна на режим;.

Други функции

Най-добри сделки