.

.

Безжичен Микрофон за караоке Bluetooth, Преносима Портативна Акустична Система с Микрофон за караоке 3 в 1, Караоке-Машина за децата, Микрофон за домашно парти, Парти по ?

Безжичен Микрофон за караоке Bluetooth, Преносима Портативна Акустична Система с Микрофон за караоке 3 в 1, Караоке-Машина

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

❶ 【Многофункционален микрофон, 3 в 1】 ♪ Безжичен микрофон за караоке Bluetooth ♪ + ♪ плеър / високоговорител Bluetooth / високоговорител ♪ + ♪ записващо устройство ♪ е Съвместим с различни приложения за пеене / музикаМини-домашен KTV за възпроизвеждане на музика и пеене, по всяко време.Поддръжка на bluetooth връзка и кабелна USB връзка и U-диск TF карта, дълготрайност, лекота на работа и сдвояване.Разработен под формата на преносим безжичен микрофон, можете да свири, да пее и да записва всяко място и по всяко време.Подходящ за семеен партита. ❷ 【Ехо Ефект и промяна на глас】 Безжичен караоке микрофон оборудван с превъзходна метална филтрираща глава и три нива на шума с висока плътност за намаляване на смущения от шум и прах.Вградени 2 висококачествени голяма динамика, професионална система за настройки, регулируем ефект дължина на ехото, могат да осигурят усещане за супер съраунд звук на 360 градуса, на потапяне!Освен това, микрофон оборудван с ефект на промяна на глас, можете да промените вашия глас, мъжки, женски, детски и т. ❸ 【Двупосочна връзка】 Bluetooth връзка и кабелна връзка.Просто свържете вашия телефон към жична мрежа или Bluetooth, а след това отворете приложението singing на телефона си.Вграден ясен звук и колоритен звуков ефект ще ви позволи да слушате и да пее по всяко време и на всяко място. ❹ 【Дълго време за възпроизвеждане и висока съвместимост 】?Вградена акумулаторна батерия с капацитет от 1800 mah с дълъг срок на служба. 5-10 часа непрекъснато използване при пълно зареждане.Поддръжка на micro TF капацитет до 32 GB (не е включена в комплекта) и смяна на песни.Bluetooth е от голямо разстояние на свързване (10 м), който може да поддържа Android, i Phone, i Pad, i OS и всички смарт телефони. ❺ 【ГАРАНЦИЯ за 100% 】 : Ние се стремим да предоставят на всеки клиент най-високо качество продукти и услуги от най-висок стандарт.Възможно пълно възстановяване на сумата или замяна, ако не сте доволни от нашите продукти, моля, бъдете сигурни за закупуване. ❶ 【Многофункционален микрофон, 3 в 1】 ♪ Безжичен микрофон за караоке Bluetooth ♪ + ♪ плеър / високоговорител Bluetooth / високоговорител ♪ + ♪ записващо устройство ♪ е Съвместим с различни приложения за пеене / музика.Мини-домашен KTV за възпроизвеждане на музика и пеене, по всяко време.Поддръжка на bluetooth връзка и кабелна USB връзка и U-диск TF карта, дълготрайност, лекота на работа и сдвояване.

Други функции

Най-добри сделки