.

.

5 Листа Коледни Стикери за Дизайн на Ноктите, 3D Самозалепващи Стикери за нокти под формата на Снежинки с Коледна Елха, Снежен човек, Лосове, Зимен Дизайн за Нокти за ?

5 Листа Коледни Стикери за Дизайн на Ноктите, 3D Самозалепващи Стикери за нокти под формата на Снежинки с Коледна Елха, Снежен

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

?Коледни стикери за нокти : 5 листа червени коледни стикери за нокти, голямо разнообразие от коледни елементи по ваш избор, етикети включват коледните лосове, коледни снежинки, коледни елхи и други коледни елементи ? Дизайн нокти с ръцете си : стикери за нокти под формата на снежинки, ще ви донесе късмет.Можете да създавате различни стилове на коледните нийл арт заедно със семейството си, приятели и сестри, да отговаря на своето богато въображение в областта на маникюр, със собствените си ръце и да създадете свой собствен коледен стил. ? Защитен материал : Зимни стикери за нокти са изработени от безопасни и екологично чисти материали, са безопасни и нетоксични, подходящи за домашна употреба и маникюрного салон. ? Лесна за използване : Просто използвайте пинсети, за да отклеить самозалепващи стикери за нокти и залепите върху тях коледни стикери.Можете също да използвате най-горния слой на покритието, за да са красиви етикети прослужили по-дълго. ? Най-добрият коледен подарък : Можете да изберете от нашите коледни стикери за нокти, за да ги дарят на семейството си, на приятелите си, майка си, жена си или на децата.Това е идеалното бижу за нокти, което ще се хареса на всички жени и момичета. ?Коледни стикери за нокти : 5 листа червени коледни стикери за нокти, голямо разнообразие от коледни елементи по ваш избор, етикети включват коледните лосове, коледни снежинки, коледни елхи и други коледни елементи. ? Дизайн нокти с ръцете си : стикери за нокти под формата на снежинки, ще ви донесе късмет.Можете да създавате различни стилове на коледните нийл арт заедно със семейството си, приятели и сестри, да отговаря на своето богато въображение в областта на маникюр, със собствените си ръце и да създадете свой собствен коледен стил. ? Защитен материал : Зимни стикери за нокти са изработени от безопасни и екологично чисти материали, са безопасни и нетоксични, подходящи за домашна употреба и маникюрного салон. ? Лесна за използване : Просто използвайте пинсети, за да отклеить самозалепващи стикери за нокти и залепите върху тях коледни стикери.Можете също да използвате най-горния слой на покритието, за да са красиви етикети прослужили по-дълго. ? Най-добрият коледен подарък : Можете да изберете от нашите коледни стикери за нокти, за да ги дарят на семейството си, на приятелите си, майка си, жена си или на децата.

Други функции

Най-добри сделки