.

.

Сменяеми, за еднократна употреба на игли Puicmlna, съвместими с дръжка за микро игли Puicmlna, в отделни запечатани опаковки в оригиналната кутия Puicmlna ((12 контакти (10шт))

Сменяеми, за еднократна употреба на игли Puicmlna, съвместими с дръжка за микро игли Puicmlna, в отделни запечатани опаковки в оригиналната

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

[Подходящ за микроигольной дръжки Puicmlna] : касети 0,25 мм 10шт Puicmlna с 12 на контакти, са подходящи за всички микроигольных дръжки Puicmlna [Индивидуална опаковка] : Тези игли са индивидуално опаковани и запечатани. [Приложимо] : Моля, проверете, че тази касета е подходяща само за микроигольной дръжката на Puicmlna. [Забележка : Всеки път използвайте нов, не използвайте повторно. [Гаранция] : 100% връщане на средства за проблеми с качеството.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Сменяеми, за еднократна употреба на игли Puicmlna, съвместими с дръжка за микро игли Puicmlna, в отделни запечатани опаковки в оригиналната кутия Puicmlna ((12 контакти (10шт)).

Други функции

Най-добри сделки