.

.

Филтър за Фонтан за котки, 4ШТ Карбонови филтри и 4ШТ Пенных Филтри, Заменяеми Филтър за Фонтана за домашни любимци, Тройната Система на Филтриране, Захранващи с Пит?

Филтър за Фонтан за котки, 4ШТ Карбонови филтри и 4ШТ Пенных Филтри, Заменяеми Филтър за Фонтана за домашни любимци, Тройната

BGN 8.66

Брой продукти
На склад

【Период на подмяна】 на Всеки 2-4 седмици за подобряване на качеството на водите, най-вече в зависимост от състоянието на водата и количеството на домашни любимци 【4 опаковки филтър за фонтан за котки】 В комплекта са включени 4 опаковки сменяеми филтри за чешма за домашни любимци с активен въглен премиум-клас на помпата и 4 гъба за предварително филтриране.Всеки продукт индивидуално запечатани, за да се запази качеството на филтриране дори и при продължително съхранение. 【Здравето и безопасността на : Произведени от екологично чисти и нетоксични материали, филтри и помагат за осигуряване на качеството на водата и осигуряват здравословна и чиста вода, за защита на здравето на вашия домашен любимец. 【Широка съвместимост】 е Съвместим с повечето кв. фонтани за домашни любимци обем 68 грама / 2л, представени на пазара. 【Съвети】 за Да се предотврати попадането на прах с активен въглен във вода, моля, накиснете нов филтър и най-малко 5 минути в чиста вода, преди да я инсталирате в фонтан, осигуряване на чиста вода котки и кучета или на вашия домашен любимец. 【Период на подмяна】 на Всеки 2-4 седмици за подобряване на качеството на водите, най-вече в зависимост от състоянието на водата и количеството на домашни любимци. 【4 опаковки филтър за фонтан за котки】 В комплекта са включени 4 опаковки сменяеми филтри за чешма за домашни любимци с активен въглен премиум-клас на помпата и 4 гъба за предварително филтриране.Всеки продукт индивидуално запечатани, за да се запази качеството на филтриране дори и при продължително съхранение. 【Здравето и безопасността на : Произведени от екологично чисти и нетоксични материали, филтри и помагат за осигуряване на качеството на водата и осигуряват здравословна и чиста вода, за защита на здравето на вашия домашен любимец. 【Широка съвместимост】 е Съвместим с повечето кв. фонтани за домашни любимци обем 68 грама / 2л, представени на пазара. 【Съвети】 за Да се предотврати попадането на прах с активен въглен във вода, моля, накиснете нов филтър и най-малко 5 минути в чиста вода, преди да я инсталирате в фонтан, осигуряване на чиста вода котки и кучета или на вашия домашен любимец.

Други функции

Най-добри сделки