.

.

HappyLily Стенен Държач за Сешоар с Място за багаж, Поставка-Органайзер За Съхранение на Сешоар, Многофункционална Стойка За Сешоар (Черен)

HappyLily Стенен Държач за Сешоар с Място за багаж, Поставка-Органайзер За Съхранение на Сешоар, Многофункционална Стойка За

BGN 7.46

Брой продукти
На склад

Мултифункционална поставка за сешоар изработени от пластмаса, устойчив, износостойкого, който гарантира чистотата на банятаСтенен държач за сешоар с два слота за съхранение, спестява място, може да се съхранява ежедневно фризьорски принадлежности и инструменти, четки и т. Притежателят на сешоар за коса използва конструкция на стълб за навиване на тел, лесен за съхранение тел, удобен за използване и съдържанието на ок.Размер на влакчета-организатор за съхранение на сешоар : 9 "x 3½" x 3½" (22,9 см х 9,5 см х 9,6 см).Комплектът включва : Стенни поставка за съхранение на сешоар x 1. Как да инсталирате : - почистете стената напълно. - Махнете филм от обратната страна. - Залепете към стената за отвеждане на въздух. - Завършване на инсталацията след 72 часа. Забележка : - Само стенни поставка за съхранение на сешоар, други в комплекта не са включени.

Други функции

Най-добри сделки