.

.

APM 2,5 2,6 2,8 модул за хранене Pixhawk 30 В 90A с 5,3 vdc BEC с жак Deans T XT60 за Радиоуправляемого Дрона, Част от Хеликоптер, Аксесоари за Квадрокоптеров (XT60)

APM 2,5 2,6 2,8 модул за хранене Pixhawk 30 В 90A с 5,3 vdc BEC с жак Deans T XT60 за Радиоуправляемого Дрона, Част от Хеликоптер,

BGN 4.99

Брой продукти
На склад

Входно напрежение : 6 ~ 30 (2 ~ 8 С), изходно напрежение : 5,3 ± 0,1 В, а максималният изходен ток : 3А Използва се преди 8 С Li Po и при максимално 90А. Максимален ток : 90А. Максимално напрежение : 30 V. Кабел 6 P може да бъде директно свързан за управление на полета APM /Pixhawk.Допълнителни 4 P реда безконтактно кабелна/контакт свързване за управление на други полета.Измерване на напрежение и ток, настроени на ADC 5 В. е предназначен за захранване на серво.За целта използвайте собствени ESC/BEC самолета си. Забележка : Модул за хранене, предназначени само за захранване на APM, радиоуправляемого приемник и аксесоари APM (GPS, 3 DR-радио).Тя не е предназначена за привеждане в действие на серво.Използва се за това, собствен ESC / BEC самолета си. Моля, обърнете внимание : Много от купувачите изгори този кабел при свързване към радиатора 6 S, защото той припаял кабел към нашия кабела на този модул.моля, не включвайте и не припаивайте някакъв друг кабел към това текущия кабела, в противен случай той ще бъде изгорен Модул храна-това е лесен начин да се гарантира вашия APM / Arduflyer чиста храна от Li Po-живот на батерията, а също и за измерване консумира ток и напрежение на батерията с помощта на кабел 6 P.Входно напрежение : 6 ~ 30 (2 ~ 8 С), изходно напрежение : 5,3 ± 0,1 В, а максималният изходен ток : 3А. Използва се преди 8 С Li Po и при максимално 90А. Максимален ток : 90А. Максимално напрежение : 30 V. Кабел 6 P може да бъде директно свързан за управление на полета APM /Pixhawk.Допълнителни 4 P реда безконтактно кабелна/контакт свързване за управление на други полета.Измерване на напрежение и ток, настроени на ADC 5 В. е предназначен за захранване на серво.За целта използвайте собствени ESC/BEC самолета си. Забележка : Модул за хранене, предназначени само за захранване на APM, радиоуправляемого приемник и аксесоари APM (GPS, 3 DR-радио).Тя не е предназначена за привеждане в действие на серво.Използва се за това, собствен ESC / BEC самолета си. Моля, обърнете внимание : Много от купувачите изгори този кабел при свързване към радиатора 6 S, защото той припаял кабел към нашия кабела на този модул.моля, не включвайте и не припаивайте някакъв друг кабел към това текущия кабела, в противен случай той ще бъде изгорен Модул храна-това е лесен начин да се гарантира вашия APM / Arduflyer чиста храна от Li Po-живот на батерията, а също и за измерване консумира ток и напрежение на батерията с помощта на кабел 6 P.

Други функции

Най-добри сделки