.

.

Масажор за крака SLOTHMORE със сгъстен въздух и отопление, 4 в 1, Масажор за крака, прасците, бедрата, коленете, за кръвообращението и за облекчаване на болката, 4 режима, 4 ?

Масажор за крака SLOTHMORE със сгъстен въздух и отопление, 4 в 1, Масажор за крака, прасците, бедрата, коленете, за кръвообращението и

BGN 59.99

Брой продукти
На склад

1 Поставете крака си на правилната опаковка, препоръчително е да оставите в нея процеп, достъпен за 4 пръста;. Първо прикрепете велкро на краката, след това последователно се прикрепва велкро части на прасците, бедрата и коляното;. Включете контролер и захранващ адаптер, след което включете го;. Натиснете бутона power, първо изберете най-нисък интензитет и регулиране на режим, интензитета и нивото на нагряване, които ви харесват. 【Степента на въздушни възглавници + нагревательная терапия】 В този массажере за краката е предвидена въздушна степента и нагревательная терапия!Той е оборудван с въздушни възглавници 10 * 2, които имитират компресиране на ръце, за да стиснете мускулите на прасци на краката чрез надувания и сдувания.А коляното е допълнителна функция отопление.По този начин, този масажор за крака с въздушно компресия и отопление може да подобри кръвообращението и да помогне за премахване на подуване на краката. 【По-удобен, лек, тих】 тази компресия и топлина на въздуха!Няма шиацу!Няма перекатываний!Никакви вибрации!За някои хора шиацу защо нещо болезнено и трудно, но компресиране на въздуха е по-удобно!Раскатывание някаква груба и причинява сърбеж, но компресиране на въздуха по-щадящее!Вибрация защо-то е шумно и досадно, но компресиране на въздух-тих!По този начин, този масажор за крака е по-удобен, лек, по-спокоен, отколкото други масажисти!. 【4-в-1 за краката, долната част на краката, ханш, коляното】 Този масажор за крака за циркулацията на кръвта представлява масажор за крака 4 в 1, предназначени за масаж на цялото крака!Той е предназначен за масаж на цялото крака!В областта на стъпалата, прасците и бедрата подобрена въздушна компресиране терапия!В областта на коляното предвидена успокояваща согревающая терапия!Този компрессионный масажор за крака може да осигури дълбок мускулен масаж на целия крак. 【Регулируеми велкро и интелигентен таймер】 Този масажор за крака е оборудван с регулируемо велкро, за да се гарантира, че той ще пасне на повечето жители на САЩ.Максимален размер на прасците може да бъде 21,6 инча, бедрата - до 30,3 инча, а на краката - до американския мъжки размер на 14! Освен това, този масажор за крака, за да облекчи болката е оборудван с интелигентен таймер, който може автоматично се изключва след 20 минути, което позволява на потребителя да го използва по време на сън, без да се притеснявате за нагрее прекомерно.

Други функции

Най-добри сделки