.

.

Автоматичен фидер на домашни любимци ZSQAI, четири пъти на ден храна, купа за запис на времето за измиване на кучета и котки (цвят-жълт)

Автоматичен фидер на домашни любимци ZSQAI, четири пъти на ден храна, купа за запис на времето за измиване на кучета и котки (цвят-жълт)

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

★ Лесно да се съхранява, не заема място ★ Благодарение на 4 независими отделениям за съхранение на продукти, можете да се отвори автоматично на едно от тях в съответствие с установените времето, което е удобно за хранене на домашни любимци. ★ Запишете 8 секунди гласова информация или на музика за вашия домашен любимец и ги възпроизвеждайте автоматично по три пъти всеки път, когато се отваря слот за хранене, за да напомня на домашен любимец за необходимостта да се хранят. ★ 4 време на хранене (пълен работен ден) можете да зададете произволно, и те могат да се хранят до четири дни. ★ Вградена пиенето за решаване на проблема с питейната вода за домашен любимец, може да бъде заменен пакети с лед е за запазване на свежестта на храната.Размери на продукта : диаметър 324 мм, височина : 128 mm височина на физическото бразда 80 мм Цвят : жълт, син, розов Капацитет : една окото Максимум капацитет от 300 грама, общо четири на окото нето Тегло : 1,8 кг Характеристики : здрав и издръжлив, лесно моющийся и гигиеничный ➤ Ако имате нужда от други стилове, моля, свържете се с нас. ➤ В нашия магазин представя различни стилове и цветове, можете да отидете в магазина ми, за да видите. ➤ Ние вярваме, че можем да отговорим на вашите нужди висококачествени продукти.

Други функции

Най-добри сделки