.

.

Мини-Аптечка за първа помощ TENQUAN, пакет от 100 теми, Преносима Малка Чанта за Раницата, Къмпинг, Туризъм, Оцеляване, на Колата, на Колата на Открито, Хотел, Офис, Спешна ?

Мини-Аптечка за първа помощ TENQUAN, пакет от 100 теми, Преносима Малка Чанта за Раницата, Къмпинг, Туризъм, Оцеляване, на

BGN 4.97

Брой продукти
На склад

【Пълен комплект от 100 теми】 Бъдете готови да окажат всякаква второстепенна първа помощ при травми и рани с помощта на нашите медицински консумативи болница качествоВ нашия мини-аптечка за първа помощ, разполага с всички необходими удобства, което го прави идеално решение за оказване на първа помощ при непредвидени ситуации. 【Компактен и лек】 Нашата аптечка за първа помощ е проектиран така, че да му е удобно за носене, тя тежи само 230 грама (0,5 кг) и е с размери от 7,8 "x 5,5" x 1. Тя е идеална за използване в дома, в работата, в училище, в колежа и в пътищата, включително на пътните пътувания, туризъм с раница, риболов, лов, разходка с лодка и много други. 【Водоустойчив и издръжлив】 Нашата аптечка за първа помощ се доставя в торбичка с цип с водоустойчива повърхност, което я прави идеална за пътувания и отдих.Тя е предназначена за по-дълъг живот и могат да издържат на всякакви метеорологични условия. 【Надеждност】 Нашите медицински материали най-високо качество, произведени в модерно предприятие с използване на материали с най-високо качество, което гарантира, че получавате надежден и висококачествен продукт. 【100% гаранция за връщане на парите】 Ние подкрепяме нашия продукт и предлагаме бързо възстановяване, без въпроси, ако не сте доволни от покупката си.Ние избираме за нашите клиенти само продукти с най-високо качество, и вашето удовлетворение е наш основен приоритет. 【Пълен комплект от 100 теми】 Бъдете готови да окажат всякаква второстепенна първа помощ при травми и рани с помощта на нашите медицински консумативи болница качество.В нашия мини-аптечка за първа помощ, разполага с всички необходими удобства, което го прави идеално решение за оказване на първа помощ при непредвидени ситуации. 【Компактен и лек】 Нашата аптечка за първа помощ е проектиран така, че да му е удобно за носене, тя тежи само 230 грама (0,5 кг) и е с размери от 7,8 "x 5,5" x 1. Тя е идеална за използване в дома, в работата, в училище, в колежа и в пътищата, включително на пътните пътувания, туризъм с раница, риболов, лов, разходка с лодка и много други. 【Водоустойчив и издръжлив】 Нашата аптечка за първа помощ се доставя в торбичка с цип с водоустойчива повърхност, което я прави идеална за пътувания и отдих.Тя е предназначена за по-дълъг живот и могат да издържат на всякакви метеорологични условия.

Други функции

Color:
Red
Най-добри сделки