.

.

ZUYOKI 50 мл Мъжки Парфюм с Феромони Golden Lure, Парфюм С Феромони За мъже, Спрей За тяло С Феромони За мъже За Привличане на Жени, Устойчиви Парфюм (Оттенък на кожата)

ZUYOKI 50 мл Мъжки Парфюм с Феромони Golden Lure, Парфюм С Феромони За мъже, Спрей За тяло С Феромони За мъже За Привличане

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

♥【Мъжки парфюм с феромони Golden Lure】 : Научно разработени парфюми с феромони за мъже и жени, които са доказали, че са привлечени един от другВие не само ще се страхотно мирише!Формулирана в правилните количества, за да бъде изключително ефективен!. ♥【Съблазнителен Парфюм】 : В него се използват натурални етерични масла, с високо качество, които повишават влиянието на хората един към друг, наистина прекрасен аромат, който пленява интимностью. ♥【Устойчив аромат】 : Нанесете мъжки парфюм с феромони Golden Lure на шията, ухото, на китката, на гърдите или други части на тялото, за да се освободи достатъчно сексуалност, което ще ви направи особено привлекателни. ♥【Предпазни мерки】 : Одеколони за мъже се окислява на въздуха в рамките на определен период от време (4-8 часа), така че те трябва да се използват редовно, за да те остават стабилни in vitro или в околната среда. ♥【 Широк спектър от приложения】 : Трайно парфюмерное масло е подходящо не само за случаите, когато се срещат мъже и жени, но също така може да се използва в офиси, конферентни зали и работни места.За да предизвика друг интерес, регулирайте човешки емоции.Описание на продукта : Парфюми с феромони Golden Lure.Научно разработени Парфюми с феромони За мъже И жени, които са Доказали, че са Привлечени Един от Друг.Мъжки парфюм с феромони Golden Lure, Разработени В Правилните Количества, за да бъдат Изключително ефективни!Увеличение на размера на Визуални Контакти от страна на мъжете, така и жените!Технически спецификации : Тегло нето : 50 мл; Срок на годност : 3 години; Целева аудитория : мъже; Начин на съхранение : да се Съхранява на хладно място; Осъществяване включва : 1/2 бр. x парфюми с феромони Golden Lure Забележка : 1. Възможни са отклонения в 1-2 см от ръчно измерване. Поради друг дисплея и друго осветление на снимката може да не се показва действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.

Други функции

Най-добри сделки