.

.

TBIIEXFL Маратонки с шнурками от плоска лента 100 см, маратонки с цветни шнурками, разнообразни Сладки ремък (Цвят: E, размер: 100 см)

TBIIEXFL Маратонки с шнурками от плоска лента 100 см, маратонки с цветни шнурками, разнообразни Сладки ремък (Цвят: E, размер:

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

100% ПолиестерДържава, както е посочено друго.По-мек и в насипно състояние.Сладък и приятен, в твоя собствен стил.Чудесна алтернатива на старите шнуркам.Цветът е свеж и красив, универсален.Не е толкова просто избледняват.Мек и пухкав, сладък и приятен, на вашия собствен стил - отлична алтернатива на старите шнуркам. Цветът е свеж и красив, универсален, не е лесно да се изтрият Дължина : 100 см Ширина : 4 см Материал : полиестер, Подходящ за различни поводи като срещи, пазаруване, срещи и т., Място на действие : спортни обувки, ежедневни обувки, кецове, маратонки и т., на Помещение включва : 1 двойка * шнурове (с изключение на други демонстрационни продукти} бележки : 1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Поради ръчно измерване на допустимо отклонение е 1-3 виж.

Други функции

Най-добри сделки