.

.

Odishabazaar Рисувана Глинена Бутилка за вода Ръчно изработени + Стъкло (800 мл) - Прибори Mitti Бутилка Хладка Вода Екологичен Фаянсовый Диспенсер За вода Ползите За здравет?

Odishabazaar Рисувана Глинена Бутилка за вода Ръчно изработени + Стъкло (800 мл) - Прибори Mitti Бутилка Хладка Вода Екологичен Фаянсовый

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Бутилка за вода - това е революционна самоохлаждающаяся бутилка за вода, която магически се охлажда вашия вода, без използването на електричествоИнструкции за грижа - Отнасяйте се с повишено внимание. Бутилка с капачка е изработена от 100% естествена глина, нетоксична, не е покрита с глазура с ворлиновой рисувани, не се използват изкуствени оцветители, экологична.Самоохлаждающийся, лесно моющийся Цвят : кафяво.Бутилка неутрализира нивото на PH на водата, като по този начин давайки на цялото ви семейство прохлада и естествен вкус на водата. Размер Височина 10,5 инча Х Диаметър от 4 инча.Малко вода извира от дъното.тя не протича само защото бутилката е направена от глина, вода извира от дъното, за да може водата в бутилката се охлажда. поставете под нея всеки поднос или чиния.Опаковката съдържа : 1 бутилка от рисувана глина 800 мл + 1 чаша от рисувана глина, 300 мл. Бутилка за вода - това е революционна самоохлаждающаяся бутилка за вода, която магически се охлажда вашия вода, без използването на електричество.Инструкции за грижа - Отнасяйте се с повишено внимание. Бутилка с капачка е изработена от 100% естествена глина, нетоксична, не е покрита с глазура с ворлиновой рисувани, не се използват изкуствени оцветители, экологична.Самоохлаждающийся, лесно моющийся Цвят : кафяво.Бутилка неутрализира нивото на PH на водата, като по този начин давайки на цялото ви семейство прохлада и естествен вкус на водата. Размер Височина 10,5 инча Х Диаметър от 4 инча.Малко вода извира от дъното.тя не протича само защото бутилката е направена от глина, вода извира от дъното, за да може водата в бутилката се охлажда. поставете под нея всеки поднос или чиния.Опаковката съдържа : 1 бутилка от рисувана глина 800 мл + 1 чаша от рисувана глина, 300 мл. Одишабазар ви носи бутилка с вода .Продуктът е произведен от глина и има кафяв цвят.Продукти крехки, и с тях трябва да се борави внимателно.Нашето отлично качество, което прави тази бутилка за вода идеална за ежедневна употреба.Размери Височина 10,5 инча Х диаметър 4 см; Обем – 800 мл; Тегло – 500 г.

Други функции

Най-добри сделки