.

.

2 комплекта Чаша За Десктоп - Аксесоари за Чаени Чаши Кола с Чаша, Поставка за Овце, Декор - Подарък Орнамент, Чиния във формата на Филц, Изолация за Чай, Кафе, Коледен ?

2 комплекта Чаша За Десктоп - Аксесоари за Чаени Чаши Кола с Чаша, Поставка за Овце, Декор - Подарък Орнамент, Чиния във формата

BGN 9.00

Брой продукти
На склад

КОЛЕДНИ ЧАШИ за влакчета - набор от войлочных на каботажните, благодарение на леко тегло поставка за чаши удобен за съхранение и не заема много мястоПОСТАВКА за ВИНО - Благодарение на леко тегло поставка за чаши удобен за съхранение и не заема много място.НАСТОЛНА ПОСТАВКА за НАПИТКИ - те са произведени от висококачествена филц и изделия от дърво и имат дълъг живот.САМОЗАЛЕПВАЩА ПОСТАВКА - Дървена рамка и подложки за чаши могат да се съберат под формата на бижута от овечек, мил и очарователен.Поставка за чаши за овце-настолна поставка за прибори, чаши за чаши може да се направи със собствените си ръце под формата на бижута от овце, прост, но уникално.Ще бъде за вас украшение на масата.Осъществяване на списък 1 комплект x подложка за чаши Характеристики - това е достатъчно, за да не се надраскат плота или на плота, и осигурява нескользящую повърхност. - Дървена рамка и подложки за чаши могат да бъдат събрани в декорация от овце, сладко и очарователно. - Подходящ за домашна употреба или да даде на своите приятели или семейства, те ще бъдат щастливи. - Материал : филц, дърво. - Добра украса на масата, полезно по време на пиенето на чай с посетителите и нека вашия дом ще направите върху тях по-голямо впечатление. - Предназначен за създаване на добро украса на вашия дом, трапезария, кухня, удобства и бизнес офис.Описание на продукта Самозалепваща поставка за усвояване на вода, спестява маса суха.коледни кафе влакчета Прекрасен дизайн ги прави очарователна декорация на вашия дом.поставка за вино от утолщенного филц за масата и драскотини.плотове на каботажните за напитки, Произведени от филц, дърво, че е безопасно, vi, Торфа подложка за овце Държач за чаши Е задължителна възглавница за вашия дом, за вашата маса е по-добре.

Други функции

Най-добри сделки