.

.

Стъргалка за лед с къса дръжка Adam ' s - Премахва леда от предното стъкло на автомобила SUV на Спирките на АВТОБУСА, Къса Мека дръжка, компактен и здрав трошачка за лед о?

Стъргалка за лед с къса дръжка Adam ' s - Премахва леда от предното стъкло на автомобила SUV на Спирките на АВТОБУСА, Къса

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

✅ КОМПАКТЕН СТЪРГАЛКА за ЛЕД - лесно да го махне в жабката, централната конзола или багажникаИздръжлив с назъбени гребени за ефективно фрези лед за леки, товарни автомобили, ванове и джипове. ✅ ЗДРАВ оребрена поролоновый УЛАВЯНЕ - благодарение на удобния и эргономичному дизайн заснемане ще можете да задържите стъргало с напрежение и сила, че по-лесно отстраняване на лед.Мека и нескользящая, тази дръжка предпазва от студа. ✅ НАЗЪБЕНИ ИЗДАТИНИ ЗА РАЗДРОБЯВАНЕ на ЛЕД - Използвайте задната част на скрепер за раздробяване на лед, преди да соскребать му.Нашата здрава, не царапающаяся зъбни ръба на ефективно разбива ледената повърхност, по-лесно отстраняване на лед. ✅ 9 1/2 "ДЪЛЖИНА x 3 3/4" ШИРИНА - Кратък и компактен дебела пластмасова стъргалка за стъкла. дължина на 9 и 1/2 " - с перфектен размер, който да се вмести във всеки клон на вашия автомобил за бързо и лесно отстраняване на лед. ✅ ГАРАНЦИЯ за СЪВПАДЕНИЕ на 110% и НАПРАВЕНО В САЩ - В adam ' s ние се стремим да предлагаме на нашите клиенти най-ДОБРИТЕ восъци, грундове, керамични покрития, хавлиени кърпи от микрофибър, ръкавици за миене, гаражни инструменти, аксесоари, комплекти за обяснения, гъби, апликатори и други висококачествени средства за почистване на автомобили.Ако вие не сте съгласни и не са доволни, да споделите с нас и ние ще направим всичко възможно, за да оправя всичко!. ✅ КОМПАКТЕН СТЪРГАЛКА за ЛЕД - лесно да го махне в жабката, централната конзола или багажника.Издръжлив с назъбени гребени за ефективно фрези лед за леки, товарни автомобили, ванове и джипове. ✅ ЗДРАВ оребрена поролоновый УЛАВЯНЕ - благодарение на удобния и эргономичному дизайн заснемане ще можете да задържите стъргало с напрежение и сила, че по-лесно отстраняване на лед.Мека и нескользящая, тази дръжка предпазва от студа. ✅ НАЗЪБЕНИ ИЗДАТИНИ ЗА РАЗДРОБЯВАНЕ на ЛЕД - Използвайте задната част на скрепер за раздробяване на лед, преди да соскребать му.Нашата здрава, не царапающаяся зъбни ръба на ефективно разбива ледената повърхност, по-лесно отстраняване на лед. ✅ 9 1/2 "ДЪЛЖИНА x 3 3/4" ШИРИНА - Кратък и компактен дебела пластмасова стъргалка за стъкла. дължина на 9 и 1/2 " - с перфектен размер, който да се вмести във всеки клон на вашия автомобил за бързо и лесно отстраняване на лед. ✅ ГАРАНЦИЯ за СЪВПАДЕНИЕ на 110% и НАПРАВЕНО В САЩ - В adam ' s ние се стремим да предлагаме на нашите клиенти най-ДОБРИТЕ восъци, грундове, керамични покрития, хавлиени кърпи от микрофибър, ръкавици за миене, гаражни инструменти, аксесоари, комплекти за обяснения, гъби, апликатори и други висококачествени средства за почистване на автомобили.

Други функции

Най-добри сделки