.

.

Листове хартия със Златен Металликом 60 Опаковки, Огледален Картон от Златно Фолио, Мерцающая Хартия За Декоративни произведения, Покани За Сватби и Рождени Дни, Из?

Листове хартия със Златен Металликом 60 Опаковки, Огледален Картон от Златно Фолио, Мерцающая Хартия За Декоративни произведения,

BGN 40.23

Брой продукти
На склад

Светлоотразителни листа от златист метален картон : идеален за всички проекти направи си САМ " и бродерияКартон едностранно с бяла и обратна страна.Многофункционален : използва се за scrapbooking, сертификати, производство на пощенски картички, занаяти, украса за партита, училищни проекти и всички видове работи (не е подходящ за печат). Направи си сам : ти можеш да намали или да се прибират в различни форми и лесно се режат в слот машина за рязане.Аксесоари за бродерия : Нарежете на своите уникални занаяти като художествени писма, картини, декорации за партита и други дизайни и т. Светоотражающая хартия може да направите вашите изделия по-привлекателни.Всяка промяна на цветови нюанси хартия, показан на снимката, се дължи на естествено отражение на светлината по време на снимане.Лист със същия плътен цвят от една страна, това не омбре. 60 от опаковки от хартия от златно фолио – Всеки здрав лист картон от метално фолио е с размери от 8,5 х 11 см, което го прави идеален размер за вашите месечни информационни бюлетини, студентски труд, скоросшивателей и много други. Картички лесно се нарязват с помощта на канцеларски ножици или высекального металообработващи машини.Изрежете сърца, цветя и други модели, за да ги залепят върху табели и други занаяти, които привличат вниманието на минувачите.Безкрайни идеи за бродерия – Борда от метално фолио, идеално за scrapbooking, празнични украси, подаръци, декорация на партита и сватби и много други!Възможностите наистина са неограничени!.

Други функции

Най-добри сделки