.

.

Кука, Ретро Чугун Монтиране на куката Гекко Текстилен Кука Дръжка на шкафа Монтиране на стена Античен Декор на Градина Кука Стенен декор (Цвят: A, Размер: 17 * 9 * 4 см)

Кука, Ретро Чугун Монтиране на куката Гекко Текстилен Кука Дръжка на шкафа Монтиране на стена Античен Декор на Градина Кука

BGN 9.82

Брой продукти
На склад

1 Монтиране на куката е подходящ за ключове, чанти, кърпи, шапки, дрехи и т. Фини куки Гущер - това трайни железни куки ръчна изработка, произведени от пълномаслено метал. Стенен кука за ключове има готови дупки, който е лесен за инсталиране и е снабден с инструменти за монтаж на оборудване. Идеална за вашата градина, баня, кухня, коридор, дневна или всяка стая на вашия дом. Декоративни стенни куки произведени от класическата винтажной антични мед. Монтиране на куката е подходящ за ключове, чанти, кърпи, шапки, дрехи и т. Фини куки Гущер - това трайни железни куки ръчна изработка, произведени от пълномаслено метал. Стенен кука за ключове има готови дупки, който е лесен за инсталиране и е снабден с инструменти за монтаж на оборудване. Идеална за вашата градина, баня, кухня, коридор, дневна или всяка стая на вашия дом. Декоративни стенни куки произведени от класическата винтажной антични мед.Ключови моменти : 1. Монтиране на куката е подходящ за ключове, чанти, кърпи, шапки, дрехи и т. Фини куки Гущер - това трайни железни куки ръчна изработка, произведени от пълномаслено метал. Стенен кука за ключове има готови дупки, който е лесен за инсталиране и е снабден с инструменти за монтаж на оборудване. Идеална за вашата градина, баня, кухня, коридор, дневна или всяка стая на вашия дом. Декоративни стенни куки произведени от класическата винтажной антични мед.Материал : чугун Цвят, както е показано Размер : 17*9 * 4 cm съдържание на Пакета : кука * 1 Група винтове * 1 Само горната съдържанието на пратката с изключение на други стоки. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 мм. цвят : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.

Други функции

Най-добри сделки