.

.

Стомна Керамичен буркан за 54,1 унция с дръжка и чучур, Домакински Кана за вода с Голям капацитет, Модерна Машина, Ваза, Красиво и практично Посуда за напитки (Цвят: A)

Стомна Керамичен буркан за 54,1 унция с дръжка и чучур, Домакински Кана за вода с Голям капацитет, Модерна Машина, Ваза, Красиво и

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

★ Лесно почистване : голяма врата отгоре ви позволява лесно измиване стомна четка с дълга дръжка или ръце ★ Тази стомна обем 54,1 грама е достатъчно голям, за ежедневна употреба или за обслужване на гостите по време на партита. ★ Един производител може да се използва за приготвяне на чай и цветен режим.Каната може да се използва за приготвяне на чай, цветя, предмети от бита и т. Тя е подходяща за различни стилове домашна среда. ★ Остри дизайн чучур, плавен наливане на вода, без капки не трябва да се тревожи за замърсяването на плота. ★ Тази стомна широко се използва за вода, студен чай, горещ чай, плодов тинктура, домашно напитка, студено кафе, сангрии, мляко, вино, коктейли и др ★ Лесно почистване : голяма врата отгоре ви позволява лесно измиване стомна четка с дълга дръжка или ръце. ★ Тази стомна обем 54,1 грама е достатъчно голям, за ежедневна употреба или за обслужване на гостите по време на партита. ★ Един производител може да се използва за приготвяне на чай и цветен режим.Каната може да се използва за приготвяне на чай, цветя, предмети от бита и т. Тя е подходяща за различни стилове домашна среда. ★ Остри дизайн чучур, плавен наливане на вода, без капки не трябва да се тревожи за замърсяването на плота. ★ Тази стомна широко се използва за вода, студен чай, горещ чай, плодов вода, домашно напитка, студено кафе, сангрии, мляко, вино, коктейли и др.Name : машина за кафе/кувшинматериал : Керамикаобъемность : 1600 мл (54,1 грама)1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване на грешката ще е около 0-1 см, моля, приемете 2. На други стоки, с изключение на стоки на фотографии3, не. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля, разберете. Посочените данни са само за справка.Размер се измерва ръчно.Всяка променлива може да бъде различна.Моля, обърнете се към самия продукт. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Кана чудесно за приготвяне на лимонада, студен чай, Мляко, коктейли и други напитки.

Други функции

Най-добри сделки