.

.

JAZZMOM Стъпков Домашен женски симулатор за отслабване, тъпо артефакт, стационарната педальная машина за Алпинизъм, Спортно Оборудване за фитнес, малка дымоходная ма?

JAZZMOM Стъпков Домашен женски симулатор за отслабване, тъпо артефакт, стационарната педальная машина за Алпинизъм, Спортно Оборудване

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

[Тиха конструкция] Оборудван с заглушител и два хидравлични устройства, осигуряващи висок ефект заглушаване на шумаПродуктът е малко и лесно.Можете да гледате телевизия и да слушате музика по всяко време и навсякъде и да се забавляват от изгаряне на мазнини.Когато той не се използва, може да се съхранява под стол или маса, за да пести място. [Led дисплей] лекоатлетическа писта е оборудвана с led дисплей, който може ясно да улови време на тренировката и изгорени калории, за да можете да разберете и да направи следващия си план за физически упражнения. [Многофункционален степпер с подлакътници] Тих, екологично чист, човешки, балансиран, сигурен и стабилен, вие можете да тренирате с комфорт по всяко време и на всяко място в дома. [Неща] Използвайте висококачествен ABS-материал и стоманена тръба, трайни и нескользящие.Висококачествени хидравлични цилиндри и система притежават по-добра амортизация, че прави стъпка машината по-стабилна и удобна. [Компактен и удобен] не изисква Инсталация, отнема само малко пространство и може да бъде преместена на всяко място в дома.Създаване на ново поколение методи на лечение и отслабване, лесно изгарящи калории. [Тиха конструкция] Оборудван с заглушител и два хидравлични устройства, осигуряващи висок ефект заглушаване на шума.Продуктът е малко и лесно.Можете да гледате телевизия и да слушате музика по всяко време и навсякъде и да се забавляват от изгаряне на мазнини.Когато той не се използва, може да се съхранява под стол или маса, за да пести място. [Led дисплей] лекоатлетическа писта е оборудвана с led дисплей, който може ясно да улови време на тренировката и изгорени калории, за да можете да разберете и да направи следващия си план за физически упражнения. [Многофункционален степпер с подлакътници] Тих, екологично чист, човешки, балансиран, сигурен и стабилен, вие можете да тренирате с комфорт по всяко време и на всяко място в дома. [Неща] Използвайте висококачествен ABS-материал и стоманена тръба, трайни и нескользящие.Висококачествени хидравлични цилиндри и система притежават по-добра амортизация, че прави стъпка машината по-стабилна и удобна. [Компактен и удобен] не изисква Инсталация, отнема само малко пространство и може да бъде преместена на всяко място в дома.Създаване на ново поколение методи на лечение и отслабване, лесно изгарящи калории.

Други функции

Най-добри сделки