.

.

Протектор за главата на детето, въздушна Възглавница за защита на главата на детето, Регулируема Възглавница За главата на малко Дете - Детска Раница, Защита на гър?

Протектор за главата на детето, въздушна Възглавница за защита на главата на детето, Регулируема Възглавница За главата на

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Материал】 : Този предпазна подложка е изработена от висококачествен памук, приятно за детската кожа тъкан, мека и дишаща 【Регулируема】 : пагон, може да се коригира произволно, в зависимост от формата на тялото на детето; той отговаря на формата на тялото на детето, както и дизайн, удобен и не е тесен. 【Защита на главата И гърба】 : Намаляване на травми на главата и гърба, защитно устройство за главата на детето помага за предпазване на главата и гърба на детето по време на проследяването стъпки пълзи и пеша. 【Приятен външен вид】 : Обичаме децата си, могат да го използват като защитно фолио на задната част, или като играчка.Функция за безопасност останалите главата : Предотвратява увреждане на деца и бебета е Подходящ за бебета от 6 до 24 месеца. 【Подарък за дете】 : Детето лесно да падне и да се повреди главата и раменете по време на обучението ходене, тичане и ползанию, този сладък детски шапки ще ви помогнат да защитите вашето дете, това е най-добрият подарък за вашето дете.Спецификация : * Материал : памук * Модели : коала, заек, пиле, * Опаковка : 1 пакет защита за главата на детето Защо да изберете нас : -ВИСОКОКАЧЕСТВЕН материал : Нашата детска облегалката за глава е изработена от висококачествен памук и мека кристал нежната тъкан. много меки и дишащи!Детски коленете са изработени от высокоэластичного пяна, която идеално ляга на крака на детето и е подходящ за повечето бебета.

Други функции

* Material:
Cotton
* Patterns:
Koala, Rabbit, Chick,
* Package:
1 pack baby head protector:
Why choose us:
- HIGH QUALITY MATERIAL:
Our baby head restraint is made of high quality cotton and soft crystal velvet fabric. Very soft and breathable! The baby knee pads are made of high elastic foam, which fits perfectly on the baby's legs and is suitable for most babies.
Най-добри сделки