.

.

QZCYU Покани на парти в чест на пенсиониране В Пликове, пощенски Картички-покани с пайети от розово Злато, Украса за парти в чест на пенсиониране За мъже и Жени, за да п?

QZCYU Покани на парти в чест на пенсиониране В Пликове, пощенски Картички-покани с пайети от розово Злато, Украса за парти в

BGN 6.06

Брой продукти
На склад

◇ Размер : Ширина покана е 4 инча, а дължината - 6 инчаВ комплекта са включени 20 покани и 20 бели пликове. ◇ Материал : Всяка карта професионално отпечатани върху твърда матова хартия, върху която е лесно да се пише и мастило не размазываются.Дизайн пригласительной картички оставя много свободно място за вашето писмо. ◇ Дизайн : Дизайн пригласительного билет, отпечатан на нашата висококачествена печатна машина.Печатни изискан дизайн, ярък. ◇ Причина : Поканете своите гости с помощта на това красиво оформена пригласительного на билета.Тази картичка е подходяща за тематични партита, Красотата на жените във всеки етап е различно, смело демонстрируйте своята красота на околните. ◇ Размер : Ширина покана е 4 инча, а дължината - 6 инча.В комплекта са включени 20 покани и 20 бели пликове. ◇ Материал : Всяка карта професионално отпечатани върху твърда матова хартия, върху която е лесно да се пише и мастило не размазываются.Дизайн пригласительной картички оставя много свободно място за вашето писмо. ◇ Дизайн : Дизайн пригласительного билет, отпечатан на нашата висококачествена печатна машина.Печатни изискан дизайн, ярък. ◇ Причина : Поканете своите гости с помощта на това красиво оформена пригласительного на билета.Тази картичка е подходяща за тематични партита, Красотата на жените във всеки етап е различно, смело демонстрируйте своята красота на околните.Нашият комплект от 20 (4 х 6 инча) Покани на парти по случай рождения ден в пликове ще придадат елегантност и финес на предстоящото парти по случай рождения ден.

Други функции

Най-добри сделки