.

.

Индустриални ролки FOVERSWIVE 4 x 2 -Ролки за повишена здравина, полиуретан на полиолефин колелца - Товароносимост до 1200 паунда, се използват за подводна колички, колички ?

Индустриални ролки FOVERSWIVE 4 x 2 -Ролки за повишена здравина, полиуретан на полиолефин колелца - Товароносимост до 1200 паунда,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Тежкотоварни валяк】 : Промишлени ролки FOVERSWIVE са изработени от висококачествен полиуретан за полиолефинеКолела с ролки имат траен high-performance протектор, механично прикрепен към пръта, устойчив на повечето химикали, масла, киселини, мазнини и вода. 【Размер на колелцето на】 : Диаметър на колелцето за тежки условия на работа : 4 инча, дължина : 2 инча, на горната плоча : 4x 4-1 / 2, обща височина : 5-5 / 8, комплект от 2 колелце за тежки условия на работа издържа на натоварването 1200 паунда, има висока носеща способност, така че можете да си купите и използвате с доверие. 【Ролков лагер】:Ролки съдържат точност сачмен лагер, който е в сравнение с обичайните роликовым подшипником по-издръжлив, благодарение на което колелото на пудра е по-голяма товароподемност и прокатывается по-гладко. 【Широко приложение】 Тези ролки са фантастични колела за много приложения, като колички за панели, колички за гипсокартон, платформа за подводни лодки, подемни маси, колички за колички и т. Освен това, качеството на леярна колелото може значително да ви помогне да подобрите производителността на подвижния вашия леярски печатница в тежки условия на работа при подходящи условия. 【Гаранция за качество】 : на Първо място, благодарим за колела за тежки условия на работа FOVERSWIVE.Ако имате някакви въпроси или проблеми с качеството джанти, моля, свържете се с нас навреме, ние ще решим проблема възможно най-скоро. 【Тежкотоварни валяк】 : Промишлени ролки FOVERSWIVE са изработени от висококачествен полиуретан за полиолефине.Колела с ролки имат траен high-performance протектор, механично прикрепен към пръта, устойчив на повечето химикали, масла, киселини, мазнини и вода. 【Размер на колелцето на】 : Диаметър на колелцето за тежки условия на работа : 4 инча, дължина : 2 инча, на горната плоча : 4x 4-1 / 2, обща височина : 5-5 / 8, комплект от 2 колелце за тежки условия на работа издържа на натоварването 1200 паунда, има висока носеща способност, така че можете да си купите и използвате с доверие. 【Ролков лагер】:Ролки съдържат точност сачмен лагер, който е в сравнение с обичайните роликовым подшипником по-издръжлив, благодарение на което колелото на пудра е по-голяма товароподемност и прокатывается по-гладко. 【Широко приложение】 Тези ролки са фантастични колела за много приложения, като колички за панели, колички за гипсокартон, платформа за подводни лодки, подемни маси, колички за колички и т.

Други функции

Най-добри сделки