.

.

Balacoo 3 бр. Топъл Шал с лед за домашни любимци, Щенячья Кърпа, Щенячьи Яки за малки Кученца, Щенячьи Яки за боклук, Охлаждащ Шал за домашни любимци, Ледена Шал за Кученц?

Balacoo 3 бр. Топъл Шал с лед за домашни любимци, Щенячья Кърпа, Щенячьи Яки за малки Кученца, Щенячьи Яки за боклук, Охлаждащ Шал

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Регулируема яка Ice Chill Out : шалове cool feeling са идеални за ежедневно носене вълнест спътник през лятото, екскурзии до плажа на почивка и така нататъкОхлаждащ ледена нашийник за домашни любимци : Перфектно абсорбира топлината на вашия домашен любимец удобен и охлажда за вашите любимци в горещите дни.Шал за кучета с лед : Удобни и висококачествени материали, леки и безопасни за поддържане на чистота и охлаждане на вашето куче.Годишният ледена шал за кучета : равномерно разпръсква топлина.Удебелена плат, лесно моющаяся, устойчиво на надраскване и по-здрава.Охлаждащ нашийник за кучета : физическо охлаждане, за бързо отвеждане на топлината и защитата на околната среда.Регулируема яка Ice Chill Out : шалове cool feeling са идеални за ежедневно носене вълнест спътник през лятото, екскурзии до плажа на почивка и така нататък.Охлаждащ ледена нашийник за домашни любимци : Перфектно абсорбира топлината на вашия домашен любимец удобен и охлажда за вашите любимци в горещите дни.Шал за кучета с лед : Удобни и висококачествени материали, леки и безопасни за поддържане на чистота и охлаждане на вашето куче.Годишният ледена шал за кучета : равномерно разпръсква топлина.Удебелена плат, лесно моющаяся, устойчиво на надраскване и по-здрава.Охлаждащ нашийник за кучета : физическо охлаждане, за бързо отвеждане на топлината и защитата на околната среда.Пратката включва 3 х охлаждащ лигавник за домашни любимци Характеристики -Размер : 27,00 X10,00 X4,00 см/10,61 X3,93 X1,57 инча Охлаждащ лигавник за кучета. -Материал : Тъканно жълта кърпа - Хладен ефект на тази bandanas по-очевидно.Особено за кучета, които имат дебела кожа, или в места, където е много горещо щенячий яка. - Охлаждащ ледена яка лек и преносим, предпазва вашия домашен любимец от топлинен удар. Нашийник за кучета. - Физическо охлаждане, бързо разсейване и опазване на околната среда. - Използване на специална технология за охлаждане, не е необходима вода, ток или охлаждане, за да кучето е готино в най-горещите летни дни. нашийници за кученца за постеля. - Равномерно се разпръсква.Удебелена тъкани, устойчиви на надраскване и по-здрава Кърпа с мигновено охлаждане.Информация за продукта Яка за почивка за кученца от Зоомагазин Този предмет е изработен от висококачествени материали, той е здрав и лек.

Други функции

Най-добри сделки