.

.

Anncus с цип, Водоустойчив а обувките кутия под Леглото, Органайзер за обувки, Държач за обувки на тавана на Общежитието - (Размер: Style1)

Anncus с цип, Водоустойчив а обувките кутия под Леглото, Органайзер за обувки, Държач за обувки на тавана на Общежитието - (Размер:

BGN 17.21

Брой продукти
На склад

Размер : Стиль1 Набор от чанти за съхранение може да се използва под леглото или в шкафа.Той е подходящ за използване в общежития, на тавана, в мазето, а в спалнята. Висококачествен плат Оксфорд + PVC + картон, екологично чист, не съдържа влакна бамбуково въглища, влага и миризма. Дизайн на прозорци лесно се сгъва, много е удобно, спестява място и прави стаята по-чист и подреден. Удобен дизайн, регулируеми разделители, свободно да регулират ширината на окото при необходимост.с цип Водоустойчив а обувките Кутия Под Леглото Органайзер за Обувки Титуляр за Обувки на Тавана на Общежитието Характеристики : 1. Набор от чанти за съхранение може да се използва под леглото или в шкафа.Той е подходящ за използване в общежития, на тавана, в мазето, а в спалнята. Висококачествен плат Оксфорд + PVC + картон, екологично чист, не съдържа влакна бамбуково въглища, влага и миризма. На прозореца Дизайн, лесни за намиране, сгъваема, много удобен, спестява място и прави стаята по-чист и подреден. Удобен дизайн, регулируеми разделители, свободно да регулират ширината на окото при необходимост. Основно можете да използвате мъжки обувки, женски обувки, зимни обувки, боти и т.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Кутия за съхранение на обувки Материал : плат Оксфорд + PVC + картон Цвят : кафе Размер : както е показано на снимката съдържание на Пакета : 1 кутия за съхранение на обувки 5 х разделители Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.Характеристики на продукта : Произход : CN (Origin).

Други функции

Най-добри сделки