.

.

Oct17 Преносим Настолен Вентилатор за колички Акумулаторна Батерия USB Mini С Клипсой на батерии Мини Настолен Вентилатор за Домашния офис, Детска Количка Кола Лаптоп К?

Oct17 Преносим Настолен Вентилатор за колички Акумулаторна Батерия USB Mini С Клипсой на батерии Мини Настолен Вентилатор

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

ВЗЕМЕТЕ ГО СЪС СЕБЕ си НАВСЯКЪДЕ : лек, малък и портативен, с монтиране на клипсуИдеален за използване на открито, на закрито, при пътуване или на път. АКУМУЛАТОРНА батерия : една литиева батерия 1850 с USB зареждане.Моля, не използвайте вентилатор по време на зареждане и не изваждайте батериите в режим USB.УДОБСТВО : Времето за работа е от 2 до 6 часа в зависимост от регулируема скорост. завъртане на 360 градуса под различни ъгли.Лесен за употреба с клипове.Размер и материал : Продуктът прибл. 19Ч x 15 W x 9,5 D виж Опаковката прибл. 20Н x 15 W x 10 D виж е Изработен от висококачествен материал ABS.Продуктът е регистриран под търговската марка Oct17.ВЗЕМЕТЕ ГО СЪС СЕБЕ си НАВСЯКЪДЕ : лек, малък и портативен, с монтиране на клипсу.Идеален за използване на открито, на закрито, при пътуване или на път. АКУМУЛАТОРНА батерия : една литиева батерия 1850 с USB зареждане.Моля, не използвайте вентилатор по време на зареждане и не изваждайте батериите в режим USB.УДОБСТВО : Времето за работа е от 2 до 6 часа в зависимост от регулируема скорост. завъртане на 360 градуса под различни ъгли.Лесен за употреба с клипове.Размер и материал : Продуктът прибл. 19Ч x 15 W x 9,5 D виж Опаковката прибл. 20Н x 15 W x 10 D виж е Изработен от висококачествен материал ABS.Продуктът е регистриран под търговската марка Oct17.

Други функции

Най-добри сделки