.

.

Електрическа Острилка За Моливи, Мобилна Автоматична Острилка За Моливи, Работеща На Батерии, Острилка За Моливи, Канцеларски Материали, Ученически Пособия За Сту?

Електрическа Острилка За Моливи, Мобилна Автоматична Острилка За Моливи, Работеща На Батерии, Острилка За Моливи, Канцеларски Материали,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Острилка за моливи на батерии - Работи с 2 батерии тип АА (1,5 2800 ма)Акумулаторен блок захранване не се страхува от прекъсване на захранването, вие можете с увереност да го използвате, когато излизате навън.Подходящ за - Размер на около 7,6 х 7,6 х 8 см/3 х 3 х 3,1 инча. Подходящ за моливи, с диаметър 6-8 мм/0,2?0,3 инча, моливи за писане/рисуване /цвят могат да се изострят.Автоматична острилка за моливи - Автоматична конструкция на местоположението на моливи, няма нужда да разглобявате счупен молив, лесно се изпускат.Освободете ръцете, напълно автоматична острилка за моливи, едно натискане и една двойна, две стъпки. идеално за деца, учители и художници.С футляром за съхранение на отпадъци - Чекмедже за отпадъци за писалки голям?капацитет, лесно и удобно за почистване, по-голяма? обемът не трябва често да си миете, отделно дело, за да се хвърлят на боклука.Практичен дизайн - Стабилна острене на моливи, нескользящая тампон за краката : Конструкцията на долната възглавници, стабилно настаняване, избягвайте подхлъзване по време на заточване.Острилка за моливи на батерии - Работи с 2 батерии тип АА (1,5 2800 ма).Акумулаторен блок захранване не се страхува от прекъсване на захранването, вие можете с увереност да го използвате, когато излизате навън.Подходящ за - Размер на около 7,6 х 7,6 х 8 см/3 х 3 х 3,1 инча. Подходящ за моливи, с диаметър 6-8 мм/0,2?0,3 инча, моливи за писане/рисуване /цвят могат да се изострят.Автоматична острилка за моливи - Автоматична конструкция на местоположението на моливи, няма нужда да разглобявате счупен молив, лесно се изпускат.Освободете ръцете, напълно автоматична острилка за моливи, едно натискане и една двойна, две стъпки. идеално за деца, учители и художници.С футляром за съхранение на отпадъци - Чекмедже за отпадъци за писалки голям?капацитет, лесно и удобно за почистване, по-голяма? обемът не трябва често да си миете, отделно дело, за да се хвърлят на боклука.Практичен дизайн - Стабилна острене на моливи, нескользящая тампон за краката : Конструкцията на долната възглавници, стабилно настаняване, избягвайте подхлъзване по време на заточване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Острилка за моливи Размер : Приблизително 7,6x7,6x8 см /3x3x3,1 инча Диаметър на заточване : около 6-8 мм / 0,2x0,3 см Захранване : 2 батерии тип АА (1,5 2800 ма) Осъществяване списък : 1 х острилка 1 х Ръководство.

Други функции

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
 Pencil Sharpener
Size:
Approx. 7.6 x 7.6 x 8cm / 3 x 3 x 3.1in
Sharpening Diameter:
Approx. 6-8mm / 0.2 x 0.3in
Power Supply:
2 x AA battery (1.5V 2800mAh)
Package List:
1 x Pencil Sharpener 1 x Manual :
Най-добри сделки