.

.

OMYZERO 12 инча Вентилатор на Тавана Дърпане Верига Дядо Коледа Чар Окачен Вентилатор на Тавана Окачен Вентилатор Дърпа Удължаване на Веригата с Отточна Соединителем ?

OMYZERO 12 инча Вентилатор на Тавана Дърпане Верига Дядо Коледа Чар Окачен Вентилатор на Тавана Окачен Вентилатор Дърпа Удължаване на Веригата

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Специален дизайн】 Дядо Коледа използва технология смола, която има определено тегло, но не изглежда тромаваТова може добре да украсят атмосферата на фестивала; Верижка изработени от неръждаема стомана, която е здрава и трудно се поддава на замира. 【Размер】 Диаметър мъниста : 3,2 мм/0,12 инча; Размер на окачването-шарма на Дядо Коледа : 45*35*30 мм (Д * Ш * В, 1.17 инча), обща дължина : около 34,5 см/13,46 инча. 【Лесна инсталация】 Привързана към желязна метална верига от мъниста с дължина от 30 см (11,7 инча) с конектор, лесно се почиства до желаната дължина, верига от мъниста също може да се свърже и да се удължи на всяка дължина. 【Широко приложение】 може да се използва вентилационни инсталации, като верига вентилатори, лампа с висок таван и плафон; също така могат да се режат и да се съкратят за настолни лампи, стенни осветителни тела и други предмети за украса; дори може да украсите коледна елха. 【Предпоставка включва】 Предпоставка включва окачен вентилатор на тавана на дядо Коледа на веригата, това е идеалният подарък за вас или вашите близки.Шнур за Дядо Коледа с желанията на звездите е направена от смола.Обща дължина : около 34,5 см/13,46 инча.Той е удобен, издръжлив, красиво и игриво.

Други функции

Най-добри сделки