.

.

Масло за придаване на обем на устните му, Скатывающийся Хидратиращ Гланц за устни, Оцветени Балсам за устни, Стабилен Хранителен Плодов екстракт, Оцветени Балсам з?

Масло за придаване на обем на устните му, Скатывающийся Хидратиращ Гланц за устни, Оцветени Балсам за устни, Стабилен Хранителен

BGN 1.08

Брой продукти
На склад

?【Хидратиращ гланц за устни】 Прозрачен и наситен блясък, изсветлява линия на устните, прави устните по-лъскави и еластични ?【Нежно и безопасно】 Нашето различни масло за устни допълни мощни плодови екстракти, използва естествени растителни съставки и професионални формули, за да помогне за намаляване на проблемите с устните, като лющене и crackling, и да се грижи за вашите устни по всяко време и на всяко място. ?【Лесен и нелипкий】 скатывающийся дизайн, само лесно нанасяне на това кондиционирующего нелипкого цветен балсам за устни ще направи устните ти по-гладка и хидратирана за дълго време с естествен блясък.Този балсам за устни на очарователния цвят съчетава в себе си функциите на червило и балсам за устни.Както и червило, тя може да даде устните невероятен цвят, едновременно хидратиращ им. ?【ГРИЖА ЗА УСТНИТЕ си】 Използвайте отделно за избелване линии на устните, нанесете слой червило, за да подчертае цвета на устните и създаване на блестящ и влажни устни грим.Подходящ като подарък за вашата майка, съпруги, приятелки на деня на благодарността, рожден ден, Коледа или други празници. ?【ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО на ПРОДУКТИТЕ】 Ние се стремим да създадем за вас висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт, винаги можете да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще ви предоставим услуги и помощ в рамките на 24 часа. ?Има множество червила, блесков за устни и козметика. ?Ако се интересувате, можете да кликнете, за да влезете в нашия магазин, за да видите по-качествени и евтини стоки очакват пристигането~ технически характеристики на : ?категория на продукта : овлажняващ гланц за устни Блясък ?масло приложими хора : общи ?материал : течен ?характеристика : топката ?цвят : както е показано на фигура ?срок на годност : 3 години ?е подходящ за кожа тип : общи ?козметична ефективност : хидратация, хидратация ?продукт съдържа : 1 бр. балсам за устни.

Други функции

Най-добри сделки