.

.

Профили Adonai Adonijah Антични Чугунен Т-образен контур с текстура (6 x 2 опаковки, Матиран черен) за врата на бараката, Порти, Кухненски шкафове, Навеси, Дървени каси, Мебел?

Профили Adonai Adonijah Антични Чугунен Т-образен контур с текстура (6 x 2 опаковки, Матиран черен) за врата на бараката, Порти, Кухненски

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Идва под формата на 2-те части със съответните винтовеИзработена от чугун и се доставя за 7-14 работни дни.На страничния прозорец довършителни = Матово-черна.Размери = 6 "x 3,20"x 0,40" (154 mm x 83 mm x 10 mm).Произведено в Индия.Тази линия 'Адония' е получила името си от името на четвъртия син на цар Давид и Аггит, както е записано в книгата на Самуил, в Библията.Пантите са важен компонент на врати, които се нуждаят от специална подкрепа и външния вид. Антични алуминиева т-образен контур 'Adonijah' е идеална за монтаж на гаражни врати и други обслужващи врати, които се нуждаят от допълнителна подкрепа и презентабельном формата. Т-образен контур е здрав и е подходящ за инсталиране в по-големи врати. Като го инсталирате, ще можете да придадат дверному пространството ретро чар.

Други функции

Най-добри сделки