.

.

DOITOOL 2 бр., превръзка на очите от чист памук, с кошачьим дизайн, Дишаща Превръзка на очите за сън, сенки за очи (по-румяная котка, тъмно сива котка на 1 бр.)

DOITOOL 2 бр., превръзка на очите от чист памук, с кошачьим дизайн, Дишаща Превръзка на очите за сън, сенки за очи (по-румяная

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Напълно изключете целия тормози светлина, за да ви помогне по-лесно да заспите и да се потопите в дълбок сънИдеално за това, за да ви помогне да се отпуснете и да заспите, един наистина чудесен нощен сън и се събуди отпочинал.Използвайте това лекарство за сън и почивка, подходящ е при безсъние, мигрена, главоболие и сухота в очите.Изработен е от фин плат, много елегантен и удобен, подходящ за чувствителна кожа.Един размер подходящ за повечето, е подходящ за жени, мъже, момичета и деца.Напълно изключете целия тормози светлина, за да ви помогне по-лесно да заспите и да се потопите в дълбок сън.Идеално за това, за да ви помогне да се отпуснете и да заспите, един наистина чудесен нощен сън и се събуди отпочинал.Използвайте това лекарство за сън и почивка, подходящ е при безсъние, мигрена, главоболие и сухота в очите.Изработен е от фин плат, много елегантен и удобен, подходящ за чувствителна кожа.Един размер подходящ за повечето, е подходящ за жени, мъже, момичета и деца.описаниеЭтот предмет представлява cartoony очите.Изработен е от фин плат, много елегантен и удобен, подходящ за чувствителна кожа.Напълно изключете целия тормози светлина, за да ви помогне по-лесно да заспите и да се потопите в дълбок сън.Идеално за това, за да ви помогне да се отпуснете и да заспите, един наистина чудесен нощен сън и се събуди отпочинал.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : Памук. - Размер : Приблизително 19x11x1 виж -Един размер подходящ за повечето, е подходящ за жени, мъже, момичета и деца. - Изработен е от фин плат, много елегантен и удобен, подходящ за чувствителна кожа. - Напълно блокируйте целия мешающий светлина, за да ви помогне по-лесно да заспите и да се потопите в дълбок сън. - Използвайте това лекарство за сън и почивка, подходящ е при безсъние, мигрена, главоболие и сухота в очите. - Идеално за това, за да ви помогне да се отпуснете и да заспите, за да е наистина зашеметяващ нощен сън и събуждане отпочинали.Опаковката включва 2 х превръзки на очите.

Други функции

Най-добри сделки