.

.

Кутия за съхранение на Abaodam Настолен Органайзер Чекмеджета Органайзер за грим чекмеджета на Маса Кутия За Съхранение на Бижута Пластмасова Кутия За съхранение на ?

Кутия за съхранение на Abaodam Настолен Органайзер Чекмеджета Органайзер за грим чекмеджета на Маса Кутия За Съхранение на Бижута Пластмасова

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

пластмасатаКалъф за съхранение на бижута : Пластмасови кутии за организиране Той идва с конструкция с голям капацитет, който помага да се запълни пространството за съхранение.Практичен и красив, може да се използва за съхранение на червило, лак за нокти, пръстени, обици, гривни.Кутия за съхранение на бижута : Подходящ за перфектен и подреден съхранение на вашите инструменти за грим, козметика или глоба всячины.Чекмеджето за съхранение : Практичен настолен кутия за съхранение, подходящи за поставяне навсякъде в банята, дневната, офиса.Органайзер за съхранение на файлове : Прост и стилен дизайн, който се вписва в стила на вашия дом, практичен и е трайна.Пластмасов органайзер за грим : чекмеджето с чекмеджета за съхранение, предназначени за това, за да си тоалетка, спалня и по-ароматно и чисти, удобни за търсене на козметика.Осъществяване на списък 1 x кутия за съхранение Характеристики - Цвят : сиви кутии за съхранение на плот - Материал : Органайзер за съхранение на домашни любимци - Размер : около 30,00 X20,00 X6,00 см / 11,79 X7,86 X2 органайзер за съхранение на дреболии. - Той може да съдържа нещата си в ред, и с това чекмедже за съхранение на вашият дом ще се превърне в чист покой штабелируемым организатора. -Здрава конструкция, нея не е лесно да се прекъсне.Компактен и лек, лесен за роуминг и заема много място органайзер за съхранение на файлове. - Конструкция на чекмедже улеснява намирането на подходяща козметика или елементи в шкаф за съхранение. - Най-лесният и елегантен дизайн, който се вписва в стила на вашия дом, практични и издръжливи органайзер за кутия за грим. - Идеални за съхранение на вашите инструменти за грим, козметика или глоба всячины настолни организаторите.Информация за стоки Органайзер за кутия за грим Съответната капацитет ви позволява да съхранявате всички съдържанието му е в ред. Органайзер за грим в гърдите Контейнерът е изработен от висококачествен материал, кутия за съхранение на сигурен и траен в употреба.Штабелируемый контейнер за различни продукти, с голям капацитет на този продукт е специално разработен за съхранение на дреболии, козметика или други стоки от първа необходимост.

Други функции

Най-добри сделки