.

.

Сигурен комплект за жени - Четка за коса, ластикът за коса и сейф за червило - | Скриване на ценни вещи: Пари в брой, Бижута, Грим | Таен Контейнер за пътуване, Скрит кон?

Сигурен комплект за жени - Четка за коса, ластикът за коса и сейф за червило - | Скриване на ценни вещи: Пари в брой, Бижута, Грим | Таен

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

✅ ПЕРФЕКТНА КОМБИНАЦИЯ - Скриване на неща, които трябва да се съхранява у дома или в хотела, в таен сейф, за гребени и ценни неща, които искате да имате при себе си, в еластична лента с цип ✅ ОТЛИЧЕН за пътуване или за съхранение на неща, скрити от любопитни съседи по стая.Сигурно скриване на излишни пари, бижута, тампони или други малки ценности. ✅ Комплект от 3 теми включва - Една стилна червена четка за рисуване, която има елегантен и модерен вид, един контейнер за фалшив червено червило - идеално за по-малки предмети и смешно черна дъвка с цип - идеална за съхранение на малки предмети, като доларови банкноти, кредитни карти, пръстени, обеци. ✅ ЧЕРВЕНА ЧЕТКА - ИЗДРЪЖЛИВ дизайн - Пазете се от други сейфове, които изглеждат фалшиви и лесно се разграждат.Тази четка за коса е предназначена за дълъг живот, и да ви хареса, тъй като тя просто изглежда като всяка друга стилна четка за коса.Освен това, той е водоустойчив!. ✅ СЕЙФ за ЧЕРВЕНО ЧЕРВИЛО - идеални, за да се скрие малки предмети, като пръстени, обеци или плътно сгъната доларова банкнота.Просто отвори на дъното, за да открие скритото отделение. ✅ Черна гумена лента за коса - висококачествени velvet материал - Изработени от висококачествена нежната тъкан за леки довършителни работи.Перфектен за всички поводи като срещи, обучение, посещение на музикални фестивали или рейвов.Те са толкова стилни, че можете да ги използвате дори за ежедневието. ? ГАРАНЦИЯ На всички наши продукти, ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите без проблеми.Този сейф за зъби - идеалното скривалище за това, за да скриете вашите лични мини-ценности от крадец.Никой никога не се досети да провери вашите четки за коса на наличието на ценни предмети в дома си.Да се скрие с лекота.Уединени места, подобни на това, - отлично място, за да се скрие дъвка за коса.Кадифе дъвка за коса са идеални за екскурзия в клуба със своите приятелки.Оставете чантата и вземете своя сладко малко дъвка за коса!Също чудесно, за да скрие нещо по дома си от съквартирантите или по време на пътуване.Никой не би си помислил да търси ценни вещи в еластична лента за коса, кисточке или лабиален червило!.

Други функции

Най-добри сделки