.

.

Машина за изпитване на бетона на якост при натиск с цифрово чук за изпитване на бетон в отскок HFBTE с Комуникационни порт USB 200 За съхранение на данни Твърдост на пруж?

Машина за изпитване на бетона на якост при натиск с цифрово чук за изпитване на бетон в отскок HFBTE с Комуникационни порт USB 200

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

(1) Интегрирана безжична структура възел тест чук и част на дисплеяЛесно се пренася и повишава ефективността на работа. (2) Дисплей OLCD, интерфейсът е на английски език и удобно управление. (3) Използването на чувствителни на допир клавиши за управление.Клавишите лесно остаряват. (4) по-Голям капацитет за съхранение, повече от 200 стандартни компоненти, стандартен компонент, който включва почти 50 тестови зони, една тестова зона, включваща 16 тестови точки, напълно отговаря на изискванията на дълго време, тестване на място. (5) Използването на безконтактен датчик отразяващи решетка позволява максимално да се избегне износване на машини и лош контакт при използване на традиционни технологии, такива като контактен метод или начин на потенциометъра, висока точност, дълъг живот и запазването на традиционната стрелочной на скалата.Въведение : ▲Цифрови изпитвателни чукове за бързо и лесно определяне на якост на твърдост на бетон и строителни материали.Цифрови функции позволяват по-голямо количество тестове, което води до повишаване на качеството на тест.Това е един добър и полезен инструмент за организации за контрол на качеството и контрол. ▲ Вижте техническа спецификация за проверка на якост на бетона на натиск метод за отскок > (JGJ / T23-2011).И ASTM C805, EN 12504 Характеристики : ▲ Интегриран възел пробен чук и част на дисплея.Лесно се пренася и повишава ефективността на работа. ▲ Функция за автоматичен запис, увеличава ефективността на измерване. ▲Уредът се захранва от вградена акумулаторна литиево-йонна батерия, която може непрекъснато да се работи повече от 10 часа ▲ Параметри за изпитване може да влезе в сайта на изпитване. ▲ Използване интерфейс USB като флаш диск U, не се изисква специален драйвер. ▲ Има функция календар часовник в реално време, може автоматично да се записва датата на тестване.Технически характеристики на ▲ Стандарт за обработка на данни, Обърнете се към Техническата спецификация за проверка на якост на бетона на натиск метод за отскок > (JGJ/T23-2011). ▲ Стандартната енергия на удара : 2,207 Дж ▲ Твърдост на пружината на опън : 785 Н / м ▲ Ход на удар на чук : 75 мм ▲ Тест значение при определянето на размера на изпитателната наковалня (квалифициран тип JW225, подобен на наковалня) : 80 ± 2 ▲ Граници на толеранс : ≤ ± 0,5 (разликите между дисплея и задвижване) ▲ дисплей : резолюция 128 x 64, се регулира на 3 нива на осветяване.

Други функции

Най-добри сделки