.

.

Кутия за панталони, мрежест отделение за съхранение на дрехи, отделение за съхранение на чанти, отделение за съхранение на предмети от бита и организаторите, защит?

Кутия за панталони, мрежест отделение за съхранение на дрехи, отделение за съхранение на чанти, отделение за съхранение на предмети

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

100% pure преждасив Органайзер за изложбата на стоки под леглото, органайзер за съхранение на обувки под леглото, ботуши за съхранение под леглото, опаковъчни кубчета, за да се движат. Голям размер, 9 клетки : 32 × 25 × 17 см/12,59 × 9,84 × 6,69 инча, органайзер за съхранение на детски рокли, чанти за пуловери със защита от молци, ракла за легло. 3 × Кутия за съхранение на Легло под органайзер за съхранение на дете под леглото, кутии за съхранение органайзер за детски рокли. [Спестяване на пространство] : Кутия за съхранение може да съдържа чекмеджета, шкафове и вътрешно пространство.Нивото на използване на пространството чекмеджета може да бъде значително подобрен, и ще ви бъде по-лесно да намерите подходящите елементи, като по този начин спестява много време.Опаковка кубчета, за да преместите бебето Организация прозрачни обувки за съхранение под леглото. [Достатъчно място за съхранение на] Нашия сгъваема кутия за съхранение достатъчно голям, за да се сложи дрехи, панталони, поли и т., Кутии за съхранение, защитени от молци чанти за пуловери Шкаф за съхранение на дрехи Детска организация.Кутия за панталони, мрежест кутия за съхранение на дрехи, отделение за съхранение на чанти, отделение за прибиране на реколтата и организаторите, защитени от молци, за съхранение на свитеров3 × Кутия за съхранение [Многофункционален] : В нашата кутия за съхранение има отделение, където можете да се съхраняват дрехи, ризи, панталони, поли, гамаши, дамско бельо, сутиени, вратовръзки, шалове и т., А също и някои обикновени канцеларски материали, аксесоари за баня и кухненски аксесоари [Спестяване на пространство] : кутия за съхранение може да съдържа кутии, шкафове и вътрешно пространство.Коефициент на използване на пространството чекмедже може да бъде значително подобрен, и ще ви бъде по-лесно да намерите подходящите елементи, като по този начин спестява много време. Голям размер 9 на клетките : 32 × 25 × 17 см / 12,59 × 9,84 × 6,69 инча [Сгъваема конструкция] Когато не използвате нашата кутия за съхранение, можете да го сгънете и преса за съхранение, без да заема място. Среден размер на 7 клетки : 36 × 17 × 12 см / 14,17 × × 6,69 × 4,72 дюймац. грей [Висококачествени материали] Нашият сгъваема кутия за съхранение е изработен от висококачествен и издръжлив окото на материал, който е траен, не избледняват, не се деформират, може да се пере, той е свеж и ярък, , дишаща и запазва предмети чисти и гигиеничности.

Други функции

Най-добри сделки