.

.

AKFRIEgg Държач за Кърпи за Баня, 2 броя, Кухненски Куки със завъртане на 360 Градуса, Самозалепващи се, На 6 Куки, Домашен Монтиране на Вратата Куката, Чанта, Вратовръзки З?

AKFRIEgg Държач за Кърпи за Баня, 2 броя, Кухненски Куки със завъртане на 360 Градуса, Самозалепващи се, На 6 Куки, Домашен

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Куката за кърпи, изработени от висококачествени материали, водонепропускливи и са защитени от ръжда, с гладка повърхност за намаляване на необходимостта от почистване ■Куката се завърта на 360 градуса, за да се разшири кухнята и внимателно, за да го съхранява. ■ свободното въртене на 360 градуса, удобен за разпознаването на предмети и лесно в переноске. ■Тежките предмети могат да бъдат назначени, дори и във влажно състояние, за да не падна. ■ Той е подходящ не само за кухнята, банята, но и може да се съхранява зад вратата.Куката за кърпи, изработени от висококачествени материали, водонепропускливи и са защитени от ръжда, с гладка повърхност за намаляване на необходимостта от почистване. ■Куката се завърта на 360 градуса, за да се разшири кухнята и внимателно, за да го съхранява. ■ свободното въртене на 360 градуса, удобен за разпознаването на предмети и лесно в переноске. ■Тежките предмети могат да бъдат назначени, дори и във влажно състояние, за да не падна. ■ Той е подходящ не само за кухнята, банята, но и може да се съхранява зад вратата.Материал : пластмаса Применимая сцена : Начало Размер : както е показано Цветове : син, жълт Количество : 2 бр.

Други функции

Най-добри сделки