.

.

Кафява Временна Татуировка с Къна, Дантелени Фалшиви Татуировки, Цвете, Пеперуда, Сърце, Водоустойчиви Етикети с Къна за Жени, Момичета, Лице, Тяло, Ръце, Крака, Укра?

Кафява Временна Татуировка с Къна, Дантелени Фалшиви Татуировки, Цвете, Пеперуда, Сърце, Водоустойчиви Етикети с Къна за Жени,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Опаковка】 5 листа дантелен стикери с татуировки с загадъчен и съблазнителен модел под формата на цветни пеперуди-сърцата расцветят вашето обаяние и сексуалност, а също и здраво, ще привлече вниманието и завистта на хората около вас 【Много реални 】 Тези кафяви татуировки изглеждат супер реалистично и дълго се държат на кожата, можете да украсите вашите ръце, лицето, ръцете, глезените, шията, краката и други части на тялото. 【Материал】 Фалшива татуировка с къна са изработени от висококачествена хартия за пренос на вода, PET-фолио и лепило, водоустойчив и устойчив на пот, трайни и безопасни за употреба. 【Широко приложение】 Временна татуировка за възрастни, е идеално за аксесоари за преобличане, партита, на плажа, на музикален фестивал, танци, подпори за фотография, клубни вечери, рождени дни, празнични тържества и т. 【Лесна употреба】 Изрежете желания мотив, разтривайте обратна посока татуировки влажна кърпа или гъба в продължение на 30 секунди.Просто намокрете татуировка бебешко олио или спирт от зехтин и премахване на татуировка след няколко минути. 5 Листа Татуировки с Къна, Временни Кафяви Стикери С Татуировки, Водоустойчив Лейси Фалшива Татуировка за Жени, Артистична Декорация за Лице и Тяло за Възрастни, Еднократни Консумативи За Татуировки ПРИЛОЖЕНИЕ : 1) Нарежете на татуировка по избор и изтриване на прозрачен лист. 2) Нанесете временна татуировка с лице надолу върху кожата си. 3) Навлажнете гъба обикновена вода, внимателно се навлажнява повърхността на татуировки и изчакайте 20-30 секунди. 4) Внимателно повдигнете ъгъл на временна татуировка, за да се провери, пренася ли се тя.Ако тя перекосилась, внимателно отстранете хартията.Ако не, като и намокрете отново. 5) Извадете хартията и се насладете на красотата на вашата временна татуировка.ПРЕМАХВАНЕ : 1 Почистете временна татуировка спирт или препарат за отстраняване на грим, или студен крем или бебешко олио, след което изчакайте 10 секунди. Отново внимателно и многократно разтривайте, докато татуировка, не ще изчезне, или соскребите я с вода и сапун ОПАКОВКА : 5 Листа кафяви дантелен на стикери за татуировка с къна, СОГРЕВАЮЩИХ : 1. Спрете употребата при поява на раздразнения.Do не пръскайте директно в очите. Не е за деца под 3 години.

Други функции

Най-добри сделки