.

.

Рамка на легло размер King-size Bonkiss £ 3000 +, Рамка на легло размер king-size, Без коробчатой система, тежкотоварни високи метални рамки легла King-Size с голямо пространство за съ?

Рамка на легло размер King-size Bonkiss £ 3000 +, Рамка на легло размер king-size, Без коробчатой система, тежкотоварни високи метални

BGN 99.59

Брой продукти
На склад

?【Здрава и устойчива стомана】 Подсилени квадратна тръбна стоманена рамка с централно референтната стена осигурява стабилност Благодарение на тежка рамка от метална конструкция и повече От футовому пространството под леглото за съхранение на всички всячины ?【Модерен класически дизайн】 пружинен блок не се изисква.Здрави стоманени рейки поддържат и удължават живота на вашия матрак от латекс, пяна с памет ефект или пружинен матрак без използване на пружинен блок. ?【Място за съхранение на голяма надморска височина】 Височина 16 см с разликата под рамката 15 инча За ценно пространство за съхранение под леглото, напълно побира множество кутии за съхранение на вещи и на други предмети, намиращи се в експлоатация. ? [Nr] Обновена квадратна метална конструкция от стомана За намаляване на триенето с матрак и решаване на проблема с шума, товароподемност 3000 килограма, дамско покритие за крака срещу надраскване и защита на пода от надраскване. ?【Професионално обслужване на клиенти】 Ограничена 30-дневна политика за връщане, ние предлагаме безплатна подмяна на части на една година, ако има някакви проблеми с двойно легло, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки